Θα τσεκάρει Μαυρία
Υπό στενή παρακολούθηση από τη Σάντερλαντ θ’ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ο Χάρης Μαυρίας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να μην κλείνει την πόρτα για τον νεαρό άσο.
Το «τριφύλλι» με δραστικές κινήσεις την τελευταία στιγμή, κατάφερε να πάρει πίσω τον Μαυρία με τη μορφή δανεισμού από τις «μαυρόγατες» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, δίχως να εξασφαλίσει οψιόν αγοράς του παίκτη.
Βέβαια, η επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό και μετά το καλοκαίρι είναι δεδομένη, ενώ και ο Μαυρίας ξέρει ότι στους «πράσινους» θα είναι σημαντικό κομμάτι των πλάνων του προπονητή του.
Ο Γκουστάβο Πογιέτ, ήταν αυτός που εισηγήθηκε την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή προκειμένου να πάρει παιχνίδια, από τη στιγμή που φέτος δεν είχε αγωνιστεί ούτε σε ένα στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως, δεν σημαίνει ότι του έκλεισε παντελώς την πόρτα της Σάντερλαντ!
«Ο μικρός πρέπει να παίξει, να πάρει παιχνίδια… Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε άποψη και να δούμε τι μπορεί να κάνει. Μόνο όταν τον δούμε βασικό σε αρκετά παιχνίδια και διαπιστώσουμε τη βελτίωσή του θα μπορέσουμε να τον κρίνουμε σωστά. Αυτή τη στιγμή ήταν πολύ δύσκολα για τον Χάρη στη Σάντερλαντ και γι’ αυτό προτιμήθηκε να παραχωρηθεί» ανέφερε ο Γκουστάβο Πογιέτ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
