Nτέμης για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Δεν είναι ματς για να παίξεις ποδόσφαιρο. Παίζεται πρόκριση» (vid)
Ο παλαίμαχος επιθετικός, Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε μεταξύ άλλων για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε παρέα με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:
«Τον βλέπω λιγότερο παραγωγικό. Έχει ένταση στο παιχνίδι, αλλά είναι λιγότερο παραγωγικός. Βέβαια, ο Φατίχ Τερίμ έχει αναλάβει εδώ και τρεις αγώνες.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε και τον περιόρισε τον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν εύκολα λάθη στις πάσες, αλλά αυτό οφείλεται και στην πίεση του Ολυμπιακού.
Δεν είναι ματς για να παίξεις ποδόσφαιρο. Παίζεται πρόκριση. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός το οδήγησε εκεί και πολύ σωστά έπραξε».
Από εκεί και πέρα, σχολιάζοντας τη χρησιμοποίηση του Αϊτόρ σε θέση δεξιού χαφ, σημείωσε: «Δεν έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής, αλλά είναι μια νέα πρόκληση. Μέχρι στιγμής δεν νιώθει άνετος».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»