Θέλει το πρωτάθλημα ο Σάντσεθ!

Θέλει το πρωτάθλημα ο Σάντσεθ!

Θέλει το πρωτάθλημα ο Σάντσεθ!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σέρχιο Σάντσεθ μίλησε για τη συμβολή του στη νίκη του Αγρινίου και τον φετινό τίτλο που θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ελληνικό Πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις του.

Πρώτο σου παίχνιδι στο ελληνικό Πρωτάθλημα και μάλιστα με καθοριστική συμβολή, καθώς κάνεις την μπαλιά στο νικητήριο γκολ του Μπεργκ…

«Ναι, είχαμε συζητήσει με τον προπονητή γι’ αυτό. Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε μόλις μια εβδομάδα και έτσι αποφασίσαμε να αγωνιστώ για μερικά λεπτά στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που μπήκα πρωτίστως έπρεπε να βοηθήσω αμυντικά, αλλά και να ψάξω τις μεγάλες μπαλιές προς την άμυνά τους, μιας και τα στόπερ ανέβαιναν πολύ ψηλά και υπήρχαν κενά που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Έτσι κι έγινε. Εντάξει, δεν ήταν ακριβώς πάσα αυτή στον Μπεργκ, αλλά σημασία έχει πως κέρδισε η ομάδα».

Είναι ο Παναθηναϊκός μια ομάδα έτοιμη να κερδίσει το Πρωτάθλημα;

«Φυσικά και είναι. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα. Θα πρέπει όλοι μας και εμείς οι καινούριοι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να χτίσουμε ένα σύνολο δυνατό, ώστε η χρονιά που ξεκίνησε να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο δικός μου φυσικά είναι να κατακτήσω το Πρωτάθλημα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News