"Δεν είναι μόνο ο Μαριάνοβιτς"
Ο Τζέιμς Γκιστ ξεχώρισε τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς απ’ τον Ερυθρό Αστέρα (1-5), αλλά δεν ξέχασε να επισημάνει πως η άμυνα του Παναθηναϊκού (4-2) μπορεί να σταματήσει τον καθένα στο ΟΑΚΑ.
«Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι αντίπαλοι είναι ταλαντούχοι, ποιοτικοί και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Σίγουρα, ο Μαριάνοβιτς κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια. Είναι σημαντική η παρουσία του αμυντικά και επιθετικά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον αντιμετωπίσουμε κι αυτόν, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη
