31 πόντους στο... κεφάλι του πελάτη! (vid)
Μια τεράστια νίκη σε διαφορά πόντων σημείωνε ο «σύλλογος μεγάλος» επί του Ολυμπιακού στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, πριν από ακριβώς δέκα χρόνια.
Οι «πράσινοι» πέτυχαν τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία τους επί του «αιωνίου» αντιπάλου (μετά το 90-48 για το κύπελλο Μάνταλου το 1963) και διέλυσαν τους «ερυθρόλευκους» με 86-55 για το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρέθηκαν σε… δαιμονιώδη φόρμα και διέλυσαν τον αποσβολωμένο έφηβο με 86-55.
Από κει και πέρα αν ήθελε ο Εξάστερος θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά , αφού σε κάποια φάση ο φωτεινός πίνακας έγραφε 85-47 (38 πόντους) ωστόσο οι «λεβέντες με καρδιά» λυπήθηκαν τους …συναδέλφους τους και έτσι κατέβασαν ταχύτητα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα
