31 πόντους στο... κεφάλι του πελάτη! (vid)
Μια τεράστια νίκη σε διαφορά πόντων σημείωνε ο «σύλλογος μεγάλος» επί του Ολυμπιακού στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, πριν από ακριβώς δέκα χρόνια.
Οι «πράσινοι» πέτυχαν τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία τους επί του «αιωνίου» αντιπάλου (μετά το 90-48 για το κύπελλο Μάνταλου το 1963) και διέλυσαν τους «ερυθρόλευκους» με 86-55 για το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρέθηκαν σε… δαιμονιώδη φόρμα και διέλυσαν τον αποσβολωμένο έφηβο με 86-55.
Από κει και πέρα αν ήθελε ο Εξάστερος θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά , αφού σε κάποια φάση ο φωτεινός πίνακας έγραφε 85-47 (38 πόντους) ωστόσο οι «λεβέντες με καρδιά» λυπήθηκαν τους …συναδέλφους τους και έτσι κατέβασαν ταχύτητα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η 5λεπτη συζήτηση Γιαννακόπουλου με Χουάντσο και το story για Όσμαν
- «Οι δύο σίγουροι αρχηγοί του Παναθιηναϊκού, πιθανή έκπληξη οι άλλοι δύο»
- Παναθηναϊκός: Θέλει να «ξεφορτωθεί» τέσσερα βαριά συμβόλαια – Το ποσό
- Ο γκαρντ από το NBA που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός
- Η μεγάλη κίνηση που ψάχνει ο Παναθηναϊκός μετά τον Φαν Ντρόγκελεν!
