«Με Τερίμ ίσως αλλάξουν τα πράγματα για τον Κλεϊνχέισλερ»

«Ενεργοποιεί» και τον Κλεϊνχέισλερ ο Γιοβάνοβιτς

Ο Λάζλο Κλέινχέιζλερ που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν φευγάτος από τον Παναθηναϊκό μπορεί να παραμείνει στην ομάδα ελέω Φατίχ Τερίμ.

Ο Φατίχ Τερίμ έρχεται σε λίγη ώρα στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να διαφοροποιήσει πολλά αναφορικά με την κατάσταση στο ρόστερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λάζλο Κλέινχέιζλερ είναι στο στόχαστρο της Χάιντουκ Σπλιτ. Μιας ομάδας που τον ήθελε και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως ο Ούγγρος επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

Παρ’ όλα αυτά η επιλογή αυτή έως τώρα δεν του έχει βγει, καθώς ο Κλέινχέιζλερ ήθελε να παίζει περισσότερο και δεν μπορεί να το βρει αυτό στο Τριφύλλι, με αποτέλεσμα να ψαχνόταν για κάτι καλύτερο, προκειμένου να βρεθεί και στο επερχόμενο Euro.

Ωστόσο η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή και δεδομένα θα τσεκάρει το ρόστερ που θα βρει στα χέρια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News