"Καλό που ήρθε έτσι το παιχνίδι"

"Καλό που ήρθε έτσι το παιχνίδι"

Η δύσκολη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα δεν… επέτρεψε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να… πάρουν τα μυαλά τους… αέρα, όπως τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Έλληνας άσος, μετά το τέλος του αγώνα με τους Σέρβους στο ΟΑΚΑ, μίλησε στην κάμερα της «Nova» για τις δυσκολίες που συνάντησαν οι «πράσινοι» και σχολίασε πως ίσως η εξέλιξη του ματς βοηθήσει τον «Εξάστερο» για τη συνέχεια. Παράλληλα, αποκάλυψε… πως η συγκέντρωση και το πάθος ήταν τα «κλειδιά» για τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο δυναμικός φόργουορντ μίλησε για:

Την εξέλιξη του αγώνα, μετά την εκρηκτική εκκίνηση του Παναθηναϊκού και την… επιστροφή του Ερυθρού Αστέρα: «Χαλαρώσαμε και ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια καλή ομάδα με ταλέντο. Παίζουν πολύ καλά. Χαλαρώσαμε, άλλαξε η βασική πεντάδα και ήταν λογικό. Έβαλαν μερικά σουτ, εμείς δεν τα καταφέραμε και έτσι κύλησε το ματς».

Τα «κλειδιά» του αγώνα: «Η συγκέντρωση και το πάθος για τη νίκη. Ήταν σημαντική νίκη, γιατί μ’ αυτό το παιχνίδι αλλάζει η κατάσταση για μας. Καλύτερα που ήρθε έτσι το παιχνίδι, για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα».

Την αντιμετώπιση του Μαριάνοβιτς: «Πρώτα απ’ όλα είναι ένας «κύκλωπας». Είναι ψηλός με μεγάλα χέρια και όσο κι αν τον σπρώξεις, μπορεί να κερδίσει τη μπάλα. Έχει καλή επαφή με την μπάλα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News