Μέσα και ο Παππάς
Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ, με τον Νίκο Παππά να ακολουθεί κανονικούς ρυθμούς προπόνησης
Με… φόρα συνεχίζει τις προπονήσεις ο Νίκος Παππάς, που το τελευταίο διάστημα έμεινε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του προβλήματος της οξείας σκωληκοειδίτιδας που αντιμετώπισε. Ο Έλληνας παίκτης της φετινή σεζόν, είναι αλήθεια πως… έχει «χτυπηθεί» από τη μοίρα αλλά είναι αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω.
Ο Νίκος Παππάς σήμερα πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αντίθετα από τον Παππά, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Γκάνι Λαουάλ λόγω ενοχλήσεων στον ώμο του από χτύπημα που είχε δεχθεί σε προηγούμενη προπόνηση της ομάδας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεχνητή νοημοσύνη: Θρίλερ το Πλζεν – Παναθηναϊκός, ποια ομάδα θα προκριθεί
- Καρπετόπουλος: «Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στην Τσεχία»
- Παρασκήνιο: Το μεταγραφικό θρίλερ με Χέιζ-Ντέιβις - «Η δυσκολότερη μεταγραφή που έχω δει»
- Παναθηναϊκός: Ο Καλάμπρια... απάντησε στις υπερβολές!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Βικτόρια Πλζεν
