Καρπετόπουλος: «Έπαθε υψοφοβία ο Παναθηναϊκός - Δεν έχει παίκτες πρωταθλητές»

Καρπετόπουλος: «Κάτω από τη βάση ο Παναθηναϊκός, δεν μου άρεσε τίποτα!» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» τη δική του άποψη για τον Παναθηναϊκό και τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και στην έως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα μέσω της εφημερίδας «Sportday» ο Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτες-πρωταθλητές και ένιωσε υψοφοβία εκεί που έχει φτάσει να βρίσκεται.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θεωρώ πως στον Γιοβάνοβιτς ασκείται υπερβολική κριτική -ίσα-ίσα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον έχουν αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα από πολλούς προηγούμενους και του αναγνωρίζουν πως επί ημερών του η ομάδα έκανε βήματα μπροστά και μεγάλα. Νιώθω όμως, στα κόκκαλά μου πως σιγά-σιγά δημιουργείται η γνωστή παρανοϊκή κατάσταση που θέλει τον προπονητή πρωταγωνιστή στον ρόλο του μοναδικού φταίχτη κάθε φορά που προκύπτει στραβό αποτέλεσμα. Σήμερα οι φωνές είναι λίγες, υπόκωφες κι αντιμετωπίσιμες. Αλλά πληθαίνουν. Ό,τι ακούγεται δεν είναι ακριβώς κριτική: θα ‘λεγα ένα παράξενο παράπονο…

Σε όλα σχεδόν τα ματς ο στόχος είναι ένας: τοποθέτηση ψηλά, κάλυψη του μισού γηπέδου και πρωτοβουλία. Δεν είναι κακό, αλλά στα ντέρμπι δεν είναι τόσο αποδοτικό και κυρίως είναι προβλέψιμο: ο Μάντζιος ήξερε ακριβώς τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός και τον μπλόκαρε. Αλλά δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα: είναι ότι στα τελευταία ματς δεν υπηρετεί αυτό το παιχνίδι με την πρέπουσα αγωνιστική ένταση. Είναι σαν να έπαθε υψοφοβία. Από την ώρα που έφυγε απ’ το Καραϊσκάκη με τη σιγουριά της νίκης στις δικαστικές αίθουσες και την πρωτιά στη βαθμολογία, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοιάζουν να έχουν κάνει ως στόχο τη νίκη αφήνοντας κομμάτι κατά μέρους το ίδιο το παιχνίδι που με κόπο ο προπονητής τους τούς έμαθε. Πού οφείλεται αυτό; Σε κάτι απλό: στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να κερδίσει το πρωτάθλημα. Και το θέλει πολύ. Πριν κάνετε κριτική στον Γιοβάνοβιτς σκεφτείτε ότι πέρα από μία καλή ομάδα, πρέπει να φτιάξει και παίκτες πρωταθλητές. Και δεν είναι καθόλου απλό να κάνεις κάτι για πρώτη φορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News