Παναθηναϊκός: Πρέπει να... βγει και να δώσει απαντήσεις ξανά!

Παναθηναϊκός: Πρέπει να... βγει και να δώσει απαντήσεις ξανά!

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα και την απόδοσή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσε δικαιώματα προκειμένου να αμφισβητηθεί ξανά και καλείται να το πάρει από την αρχή.

Μια νέα αρχή πρέπει να κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την καταστροφική βραδιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την ήττα με 2-0 από τον Άρη.

Οι πράσινοι έχασαν το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών που είχαν από τους υπόλοιπους, ενώ παράλληλα για μία ακόμη φορά σε παιχνίδι Big-5 δεν πήραν τη νίκη.

Σίγουρα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει επτά ματς με τους μεγάλους αντιπάλους εκ των οποίων δεν έχει πάρει κάνενα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και ωθεί πολλούς στο να πιστεύουν ότι έτσι δε γίνεται να πάρει πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά δεν έχει πάρει λίγα ντέρμπι το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η αλήθεια είναι ότι καλείται κι εκείνη να δείξει ότι μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Το Τριφύλλι, λοιπόν, θα πρέπει από εδώ και πέρα να βλέπει το κάθε ματς σαν τελικό και να μπαίνει με σκοπό να παίζει στα… κόκκινα, ώστε να παίρνει πολύτιμες νίκες που στο τέλος θα του δώσουν τον τίτλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News