Ο λόγος που δεν... πουλάει τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Τα έξτρα χρήματα στα ταμεία μετά την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή διαθέτει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο που δεν πουλάει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός παρά τις σειρήνες που υπάρχουν από το εξωτερικό δείχνει διατεθειμένος να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του, τον Φώτη Ιωαννίδη για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορέσει.

Οι πράσινοι γνωρίζουν πως έχουν στα χέρια τους ένα πραγματικό διαμάντι, το οποίο είναι δεδομένο πως μελλοντικά θα δώσει πολλά χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Οι εμφανίσεις του 23χρονου φορ είναι εξαιρετικές και η απόδοσή του συνεχώς ανοδική, με αποτέλεσμα το… κασέ του ν’ αυξάνεται παράλληλα και το Τριφύλλι να τρίβει τα χέρια του απ’ όλη αυτή την κατάσταση.

Στη διοίκηση μάλιστα γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Ιωαννίδης είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο και δεν πρόκειται να τον δώσουν με τέτοια άνεση, καθώς θέλουν να είναι σε μεγάλο βαθμό κερδισμένοι κι εκείνοι.

Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προς το παρόν, δεν μπαίνουν σε συζητήσεις για την πώληση του παίκτη, καθώς βλέπουν μπροστά και προσπαθούν να κάνουν τα δικά τους πλάνα με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ουσιαστικά με τα έως τώρα συμπεράσματα που έχουμε είναι πως ο Έλληνας φορ θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό από τώρα να κοστολογείται ακόμα πιο ακριβά.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να μπει σε συζητήσεις με οποιαδήποτε ομάδα τον θελήσει, έχοντας βάλει μια τιμή, η οποία πριν τα επόμενα μηδενικά θα είναι με διψήφια τιμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News