Αναβολή στο ντέρμπι των Νέων
Το ντέρμπι των Νέων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως συνηθίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μαζί με το ντέρμπι των αντρών.
Όπως έλεγε το πρόγραμμα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα βρισκόντουσαν αντιμέτωποι το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα Νέων, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει αγώνα την Δευτέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί δύο ημέρες πριν για το πρωτάθλημα.
Όπως φαίνεται λοιπόν το «τριφύλλι» θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ίσως και πιο μετά για να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe
