Παρασκήνιο: Πώς ο Δ. Γιαννακόπουλος... θύμισε Παύλο και έντυσε στα πράσινα τον Κέντρικ Ναν

Παρασκήνιο: Πώς ο Δ. Γιαννακόπουλος... θύμισε Παύλο και έντυσε στα πράσινα τον Κέντρικ Ναν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε πάνω του το θέμα Κέντρικ Ναν και με χειρισμούς που θυμίζουν Παύλο Γιαννακόπουλο έντυσε στα πράσινα τον NBAer Κέντρικ Ναν.

Οι πράσινοι είχαν πάρει εδώ και μέρες την απόφαση να αποκτήσουν κι άλλον παίκτη με τον Κέντρικ Ναν να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αταμάν.

Η υπόθεση δεν ήταν εύκολη καθώς το Τριφύλλι δεν έπαιζε μόνο του, αφού ενδιαφέρον για τον παίκτη είχαν δείξει τόσο η Αρμάνι Μιλάνο, όσο και ο Ολυμπιακός, που πάλευε την περίπτωση του Αμερικανού άσου τους τελευταίους 3 μήνες.

Ωστόσο η καθοριστική κίνηση έγινε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που την κρίσιμη στιγμή που φάνηκε να υπάρχει εμπλοκή στην μεταγραφή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό, το πήρε πάνω του και με τρόπο που θυμίζει Παύλο Γιαννακόπουλο, έντυσε στα πράσινα τον μπόμπερ.

Έτσι, έκανε το χατίρι στον Έργκιν Αταμάν ενώ ο παίκτης πήρε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News