Εκτός ο Εσιέν
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Καμπάλα (27/08/2015 – 21:00 OTE Sport2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας, μετά ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας και τέλος ασκήσεις κατοχής μπάλας.
Ο Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Βέμερ και Λουντ απουσίασαν με άδεια.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με τους Αζέρους, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για τα play-offs του UEFA Europa League.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Κλωναρίδης και Καλτσάς.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 11άδα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή
- Μεγάλος πονόκεφαλος για την Μπαρτσελόνα ενόψει Παναθηναϊκού
- Ομπράντοβιτς στη συν. Τύπου: «Γι' αυτό νικήσαμε την ΑΕΚ» - Η συγκλονιστική αναφορά για Μπράουν
- ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 74-83: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Φωτιά ο Μπάντιο! Οι πόντοι των παικτών μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός