Ο παλιός και... οι νέοι! (vid)

Ο παλιός και... οι νέοι! (vid)

Βίντεο-αφιέρωμα στον Αντώνη Φώτση ετοίμασε η Euroleague. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο παρακάτω ξεχωριστό βίντεο μίλησε με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ για την καριέρα του, αλλά και το «αύριο» του Παναθηναϊκού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «πράσινοι» έχουν παίκτες θρύλους, οι οποίοι μένουν πιστοί στην ομάδα, όπως ο Αλβέρτης, ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ και ο Τσαρτσαρής, αναφέρει στην αρχή το βίντεο για να προσθέσει πως παρόμοια είναι και η περίπτωση του Αντώνη Φώτση.

Ο 34χρονος άσος είπε για το ξεκίνημα της καριέρας του: «Ήμουν μικρός και έμαθα πώς “πλάσω” τον χαρακτήρα μου και να γίνω επαγγελματίας παίκτης. Είχα φοβερούς συμπαίκτες οι οποίοι με βοήθησαν. Έκαναν συγκεκριμένα πράγματα στην προπόνηση και μου έδειξαν τι πρέπει να κάνω και εγώ για να γίνω καλός παίκτης». 

Πλέον, ο Φώτσης στην 4η θητεία του στον Παναθηναϊκό έχει αναλάβει τον ρόλο του «μέντορα». «Οι νέοι παίκτες της ομάδας έχουν ενέργεια, είναι “διψασμένοι” για το παιχνίδι. Αλλά πρέπει να μάθουν τι να κάνουν και να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στα αποδυτήρια βοηθάνε τους μικρότερους. Έτσι είναι ευκολότερο για τους νεαρούς παίκτες. Ακούνε πράγματα και στη συνέχεια τα κάνουν στο παρκέ. Υπάρχει πολύ ταλέντο στους νέους παίκτες της ομάδας και είναι στο χέρι τους να βελτιωθούν δουλεύοντας πολύ στην προπόνηση και να γίνουν πετυχημένοι παίκτες».

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News