Έτοιμοι για Μαρινάκη
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, είχε ήδη επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ώστε να υπάρξουν συντονισμένες προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, ενώ υπηρεσιακά στελέχη της ΠΑΕ δεν έπαψαν, μετά από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, να βρίσκονται σε επαφή με τα εντεταλμένα όργανα Δημόσιας Τάξης.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να δώσει τελικά το “παρών” ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, και να παρακολουθήσει από το μπουθ των φιλοξενουμένων της αναμέτρηση του “Απόστολος Νικολαΐδης”.
Όλοι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω στενότητας των χώρων επί του οδού Τσόχα, αλλά και τη γειτνίαση των θυρών εισόδου στο γήπεδο με τα δύο πέταλα που φιλοξενούν και τους πιο ένθερμους φίλους των “πρασίνων”. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»
