Καλτσάς ο αντι-Σάλπι

Καλτσάς ο αντι-Σάλπι

Την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συνεργάτες είχε ο Σέρχιο Μαρκαριάν χθες το πρωί στο ξενοδοχείο όπου συνηθίζει να καταλύει η Εθνική ομάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μαζί με τους βοηθούς του, τον Διευθυντή ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων τον Γιώργο Καραγκούνη και το υπόλοιπο επιτελείο που θα στελεχώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχαν μια πρώτη κουβέντα για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για να βάλουν κάτω όλες τις παραμέτρους ώστε όταν θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με την Ουγγαρία να είναι όλα έτοιμα.στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής Ομάδας.

Στη συνάντηση, παρουσία του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ Αργύρη Βούλγαρη, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι κ. Μαρσενάρο, Κωστένουγλου, Πανταζής (γυμναστής), Κατεργιαννάκης (προπονητής τερματοφυλάκων), Κωτσής (εργοφυσιολόγος-διατροφολόγος), Αντωνίου (αναλυτής).

Στη διάρκεια της τετράωρης σύσκεψης, ο κ. Μαρκαριάν εξήγησε στους παρευρισκόμενους συνεργάτες του τη φιλοσοφία του, ανέπτυξε το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Εθνικής Ομάδας και προέβη σε κατανομή συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων, βάσει του σχεδιασμού που είχε ήδη εκπονήσει.

Στη συνάντηση ως επί το πλείστον τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που σχετίζονται με την, επί αυστριακού εδάφους, καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει του αγώνα της με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου στη Βουδαπέστη.

Αντίστοιχες συσκέψεις με λεπτομερέστερο περιεχόμενο θα πραγματοποιούνται πλέον σε καθημερινή βάση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τις οποίες ο κ. Μαρκαριάν επισκέφθηκε χτες λίγη ώρα μετά το 24ωρης διάρκειας ταξίδι του από το Μοντεβιδέο με προορισμό την Αθήνα.

Όπως είναι λογικό ο Μαρκαριάν απουσίαζε πολλά χρόνια από την Ελλάδα και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα παρόλο που ο Διευθυντής ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων τον έχει ενημερώσει σχεδόν για τα πάντα και έχουν γίνει και οι πρώτες εισηγήσεις.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ποιους αγώνες θα παρακολουθήσουν με τον Μαρκαρίαν και τον Καραγκούνη να πηγαίνει Ιταλία για το Βερόνα-Ρόμα, ώστε να δουν τους Μανωλά, Τοροσίδη, Χολεμπα, Ταχτσίδη, Χριστοδουλόπουλο και Μόρα, με τον τελευταίο λόγω τραυματισμού να μην αγωνίζεται την Κυριακή.

Το Σάββατο ο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του θα δουν από την τηλεόραση και το ματς Βέροια-ΠΑΟΚ για να διαπιστώσουν όχι μόνο σε τι κατάσταση είναι οι διεθνείς του δικέφαλου του βορρά, αλλά και για να σχηματίσει ο Ουρουγουανός τεχνικός μια καλύτερη άποψη για τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος έχει εξαργυρώσει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την «Βασίλισσα του Βορρά» με ένα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα ο Μαρκαριάν προτίθεται να καλέσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και 2ο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ και να αφήσει εκτός τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που τον τελευταίο καιρό διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Επίσης πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Εθνική φαίνεται πως είναι και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που επέστρεψε τον Φεβρουάριο μετά τον δίμηνο τραυματισμό του και έχει αγωνιστεί ήδη σε τρία παιχνίδια της Λεβερκούζεν αυτό το μήνα.

Σημειώνεται πως την Κυριακή οι συνεργάτες του Μαρκαρίαν, κ. Κωστένογλου, Μαρσενάρο θα παρακολουθήσουν απο τη Νέα Σμυρνη τον αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός και στη συνέχεια θα μεταβούν στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News