Ο Τζόρτζεβιτς αποφασίζει
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μετά τα δύο φιλικά με τη Σλοβενία αναμένεται να αποφασίσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για το ποιοι θα απαρτίσουν την 12αδα της Σερβίας στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πρέπει να «κόψει» άλλους δύο παίκτες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η τελική δωδεκάδα. Η τελική απόφαση θα παρθεί μετά τα δύο φιλικά ματς με τη Σλοβενία. Απόψε στη Λιουμπλιάνα και το Σάββατο στη Μπάνια Λούκα.
Σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ, ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς φαίνεται να κερδίζει στην κούρσα για μια θέση έναντι του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς. Όσον αφορά τη φροντ λάιν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βλάντιμιρ Στίματς «μάχονται» για το ποιος θα πλαισιώσει τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81