Οι τρεις παίκτες - "κλειδιά" για το ντέρμπι

Οι τρεις παίκτες - "κλειδιά" για το ντέρμπι

Με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει ειδικές οδηγίες σε τρεις παίκτες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο τεχνικός των «πρασίνων» έχει καταλήξει στο πλάνο που θα ακολουθήσει και θεωρεί πως τρεις παίκτες θα παίξουν ρόλο κλειδί στην έκβαση του αγώνα. Στην άμυνα, ο Στάθης Ταυλαρίδης θα έχει την ευθύνη να περιορίσει τον Κώστα Μήτρογλου. Ο 33χρονος στόπερ έχει την εμπειρία να «σβήσει» από το ματς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, όπως είχε κάνει ως παίκτης του Ατρόμητου. Ο Αναστασίου τον προετοιμάζει κατάλληλα για να αγωνιστεί με πάθος και δυναμισμό.

Στη μεσαία γραμμή, ειδικό ρόλο θα έχει ο Τάσος Λαγός, ο οποίος έχει αποκτήσει εμπειρίες από ανάλογα παιχνίδια. Ο νεαρός αμυντικός χαφ καλείται να μαρκάρει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, τον παίκτη που δημιουργεί το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, ο Λαγός θα είναι αυτός που θα έχει την ευθύνη να συνδέσει την άμυνα με την επίθεση, με γρήγορες μπαλιές μπροστά.

Στην επίθεση, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ μπορεί να έχει να σκοράρει για τέσσερις αγώνες, αλλά η ποιότητά του είναι γνωστή, ενώ «χτυπά» στα μεγάλα ματς. Ο Αναστασίου τον έχει προετοιμάσει για το πώς θα πιέσει τους Σαντάνα και Σιόβα για να εκμεταλλευτεί το λάθος του και να βγει σε θέση βολής.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News