"Βουίζει" το Βέλγιο για Καρέλη

"Βουίζει" το Βέλγιο για Καρέλη

"Βουίζει" το Βέλγιο για Καρέλη


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διεψεύδει τα περί πώλησης για τον Νίκο Καρέλη, στο Βέλγιο όμως επιμένουν ότι μετά το παιχνίδι με τη Γκαμπάλα θα υπάρξουν εξελίξεις για τον διεθνή άσο αναφορικά με το ενδιαφέρον της Γκενκ. 

Από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού έχει τονιστεί αρκετές φορές πως σε συζητήσεις για τον νεαρό επιθετικό δεν πρόκειται να μπουν για ποσό κάτω των 5 εκατ. ευρώ, την ίδια στιγμή όμως η Γκενκ δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την περίπτωσή του κι ας μην μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα.

Στις τελευταίες τους αναφορες οι Βέλγοι επιμένουν ότι μετά την αναμέτρηση με τη Γκαμπάλα, η Γκενκ θα κατατέσει πρόταση στους «πράσινους» που θα ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο σύλλογος άλλωστε έβαλε φέτος το καλοκαίρι ένα μεγάλο «πακέτο» στα ταμεία του από πωλήσεις, που φτάνει στα 25 εκατ. ευρώ.

Το δεδομένο από την άλλη πλευρά είναι πως στον Παναθηναϊκό δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον Καρέλη, πόσω μάλλον εφόσον η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κι εξασφαλίσει κι από εκεί κάποια χρήματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News