Ανανεώνουν και οι Κροάτες!

Ανανεώνουν και οι Κροάτες!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα «τρέξουν» οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Πέτριτς, αφού στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ικανοποιημένοι από την προσφορά των Κροατών.

Και οι τρεις έχουν βάλει το λιθαράκι τους στη φετινή πορεία του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα και τη δυναμική επιστροφή της ομάδας στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, με τους Πράνιτς και Πέτριτς να γίνονται μάλιστα και οι πρωταγωνιστές στα δύο γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η απόφαση για παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην ομάδα και τη νέα σεζόν είναι ειλημμένη, αφού ο διεθνής σέντερ μπακ έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Στάθη Ταυλαρίδη στην καρδιά της άμυνας. Για την περίπτωσή του αναμένεται να υπάρξουν επαφές σύντομα, με τον εκπρόσωπό του να φτάνει στην Ελλάδα το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τον Μλάντεν Πέτριτς, οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το γκολ στο ντέρμπι, του έδωσαν ουσιαστικά το «διαβατήριο» για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα υπογράψει πιθανότατα μονοετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Τέλος, για τον Ντάνιελ Πράνιτς, τα πράγματα είναι γνωστά. Ο έμπειρος χαφ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ενημερώσει τον μάνατζέρ του για τις προθέσεις τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Ο Κάι Λέρμπι, εκπρόσωπος τόσο του 33χρονου μέσου όσο και του Μάρκους Μπεργκ, βρέθηκε στην Αθήνα το σαββατοκύριακο για να δει από κοντά το ντέρμπι, έχοντας μία πρώτη επαφή με το Λεωνίδα Βόκολο. Οι δύο πλευρές είναι σε ανοικτή γραμμή και θα προκύψει μία τελική συνάντηση, όπου θα συζητηθούν όλες οι παράμετροι της συμφωνίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News