Η Δέσποινα είπε το "ναι", υπογράφει ο Μλάντεν!
Κόντρα στα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Μλάντεν Πέτριτς να ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι στον Παναθηναϊκό, κατόπιν πιέσεων της Ελληνίδας συζύγου του, Δέσποινας Αγαπητού, η αλήθεια απέχει παρασάγγας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της παραμονής στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού συζητήθηκε προ ημερών από το ζεύγος Πέτριτς και η κοινή τους απόφαση είναι να παραμείνουν στην Ελλάδα, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο.
Έτσι η φήμη ότι η σύζυγος του Κροάτη του ζήτησε να επιστρέψουν στην Ελβετία δεν έχει καμία βάση…
Ο Πέτριτς είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να ξαναβρεί τον παλιό του καλό εαυτό και το κυριότερο νιώθει υγιής, μετά από μία πενταετία με πολλά προβλήματα τραυματισμών.
Έτσι το μόνο που απομένει να είναι να συναντηθεί με τους “πράσινους” και να συμφωνήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους, με τα δεδομένα να είναι όλα υπέρ της παραμονής του στο “τριφύλλι”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πηγή: Sportit
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν στην Κροατία για τον Μπρόζοβιτς και το μέλλον του
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Φαν Ντρόγκελεν
- «Η στάση του Παναθηναϊκού για Καμπάτσο - Η επιθυμία του παίκτη»
- Παναθηναϊκός: «Φρένο» στις μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Με έκπληξη... Φαν Ντρόγκελεν η εκτίμηση της ενδεκάδα με Πάκσι
