Τσεκάρει για το Final 4
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Λάρισα, όπου αντιμετωπίζει την Πέμπτη (26/2, 18:00) τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό με στόχο την πρόκρισή το στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Αμέσως μετά αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη.
Μπορεί ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός να είναι ομάδα της Α2 αλλά στον Παναθηναϊκό δεν εφησυχάζουν και γνωρίζουν ότι πρέπει με σοβαρότητα να πάρουν τη νίκη και να προκριθούν στο Φάιναλ-4 του θεσμού, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο.
Μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Θήρα, ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης είχε μιλήσει για την αναμέτρηση, λέγοντας: «Ανεξαρτήτου αντιπάλου, η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου είναι βασικός μας στόχος και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί για να περάσουμε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός αμέσως μετά την αναμέτρηση με το Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό θα… ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα δώσει την Παρασκευή (27/2, 18.00) τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στο Ανατόλια.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπυρόπουλος: «Αν αντί για τερματοφύλακα τοποθετούσαμε μια ογκώδη πολυθρόνα, πάλι 4-2 θα έληγε»
- «Απάντησε» στα συνθήματα ο Γιαννακόπουλος: «Κλείνει» Λαρεντζάκη ο Παναθηναϊκός Aktor!
- Κοτζιάς: «Βλέπω έξω τον Μπράουν, αλλά αν πάρει τη EuroLeague μόνος του...»
- «Ο Παναθηναϊκός έχει σημαδέψει έναν Έλληνα με out στο συμβόλαιό του» (vid)
- Άρης Γάτας: Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό