Η αλήθεια πονάει!

Η αλήθεια πονάει!

Μόνο γέλιο προκαλούν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του Αστέρα Τρίπολης που είναι ποτισμένες στο ψέμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η άνεση με την οποία ο Γιάννης Καϋμενάκης βγαίνει και δηλώνει πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν δεν μας προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε άλλωστε με περίσσια σιγουριά ότι η ομάδα του «δεν φοβάται τίποτα και δεν έχει ανάγκη κανέναν». Προφανώς ξέχασε να προσθέσει τη λέξη «άλλον» στο τέλος. Προφανώς δεν έχει ανάγκη κανέναν ΑΛΛΟΝ ο Αστέρας.

Όλοι γνωρίζουμε ποιος κάνει… κουμάντο αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο και ποια είναι η σχέση του με το «σύστημα» αλλά και με τον Αστέρα. Το να βγαίνει όμως και να κάνει δηλώσεις ποτισμένες στο ψέμα δεν θα το ανεχθούμε.

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μερικά πράγματα:

* Οι 2.000 για τους οποίους κάνετε λόγο, αφενός δεν ήταν παραπάνω από 200 αφετέρου δεν προκάλεσαν το παραμικρό. Με το «έτσι θέλω» δεν μπήκε κανείς στις εξέδρες του «Θ. Κολοκοτρώνης». Όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπήκαν ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! Και μάλιστα κατάφεραν να δουν την ομάδα τους από κοντά παρότι ο Αστέρας είχε συμφωνήσει να δώσει εισιτήρια αλλά ξαφνικά αρνήθηκε, αφού… έπεσαν τα απαραίτητα τηλέφωνα!

* Στον τελικό του… αίσχους, ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε μια τυπική ανακοίνωση. Κανείς δεν ασχολήθηκε να βγει να κάνει μια δήλωση και φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς ποτέ για όσα έγιναν προς όφελος του Ολυμπιακού.

* Όσο για την περιβόητη ανακοίνωση για τον Σπάθα στην οποία αναφέρθηκε ο Καϋμενάκης, αυτή εκδόθηκε δυο 24ωρα μετά τον αγώνα και ενώ ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα είχε φρίξει με αυτά που είχαν γίνει.

Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν κάνετε συστάσεις να θυμάστε ότι εσείς έχετε συμβάλει στο να διαιωνιστεί η κατάσταση που έχει οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, εθελοτυφλώντας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Προπαγάνδα Stop

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News