Αποδεκατίζεται η Γαλατά
Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Αρόγιο, δυο ακόμη σταρ της Γαλατάσαραϊ έδωσαν διορία μέχρι την Πέμπτη πριν αποχωρήσουν!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση της μπασκετικής Γαλατάσαραϊ γίνεται όλο και χειρότερη. Τη Δευτέρα ο Κάρλος Αρόγιο έκανε γνωστό με δήλωσή του ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς η διοίκηση του οφείλει δεδουλευμένα και σήμερα (Τρίτη 3/3) οι Έρτσεγκ και Μίτσοβ έδωσαν οριστική διορία μέχρι την Πέμπτη για να πληρωθούν, αλλιώς θα αποχωρήσουν!
Μέχρι στιγμής από τη Γαλατάσαραϊ έχουν αποχωρήσει οι Αλντεμίρ, Τζαβάι, Αραντόρι, Βουγιούκας, Αρόγιο και Μάριτς, με τους Έρτσεγκ και Μίτσοβ να ακολουθούν λογικά αφού είναι πρακτικά απίθανο μέχρι τις 5/3 ο σύλλογος να βρει χρήματα για να πληρώσει δεδουλευμένα τριών μηνών στον καθένα από τους δυο τελευταίους.
Να θυμίσουμε πως η Γαλατά βρίσκεται στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Top 16 και είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στις 27 Μαρτίου, έχοντας ήδη ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από τους «πράσινους» την 5η αγωνιστική με 86-77.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται
