Ο Γιάννης που έφερε την προκοπή! (pics)

Ο Γιάννης που έφερε την προκοπή! (pics)

O Γιάννης Αναστασίου αναγέννησε τον Παναθηναϊκό και σήμερα που έχει γενέθλια το Newspao.gr κάνει ένα flashback στην θητεία του στο «τριφύλλι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει», λέει ο σοφός λαός και στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον άνθρωπο που αναγέννησε αγωνιστικά το «τριφύλλι». Σήμερα, ο τεχνικός των «πράσινων έχει γενέθλια, κλείνει τα 42 χρόνια ζωής και το Gazzetta.gr σας θυμίζει μερικές σημαντικές στιγμές του από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας…

14 Μαΐου 2013


Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζει τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, με τον «Ολλανδό» να ορίζει τους στόχους του ενόψει του project που αναλαμβάνει…

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο club, ευρωπαϊκό και το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Ο στόχος είναι το club να λειτουργήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σίγουρα απαιτείται πολύ δουλειά και είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για αυτό. Στόχος είναι να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς. Στόχος είναι ο Σύλλογος να έχει τη δική του φιλοσοφία, όχι βασισμένη σε αγγλικό ή γερμανικό πρότυπο. Αφού υπάρχει η Ακαδημία όπου γίνεται δουλειά με καλή φιλοσοφία, στόχος είναι να γίνει αυτό και στην πρώτη ομάδα, ώστε σε λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός να παράγει τους δικούς του παίκτες και προπονητές. Υπάρχουν τα περιθώρια, απαιτείται πολλή δουλειά», τόνισε μεταξύ άλλων.


Ο Γιάννης που έφερε την προκοπή! (pics)

2 Νοεμβρίου 2013


Στο πρώτο του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αναστασίου παρουσιάζεται πιο διαβασμένος από τον Μίτσελ τον οποίο κερδίζει στην μάχη της τακτικής. Το ματς όμως είναι στο 0-0 και το γκολ του Μήτρογλου στο 89΄χαρίζει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν μπορεί να χωνέψει το πώς «έχασε» τον επιθετικό των «ερυθρόλευκων» και έχει έναν έντονο διάλογο με τον προπονητή του, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης…

Ο Γιάννης που έφερε την προκοπή! (pics)

9 Φεβρουαρίου 2014


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και με τα γκολ του Τριανταφυλλόπουλου και του Νάνο, παίρνει τη νίκη με 2-1. Η επιτυχία αυτή, είναι η πρώτη μεγάλη νίκη επί των ημερών του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας και αποτέλεσε την αφετηρία της αντεπίθεσης των «πράσινων», που έκαναν έναν απίστευτο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα.

3 Μαρτίου 2014


Η μέρα που ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως πλέον στέκεται και πάλι γερά στα πόδια του… Για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι κερδίζει την μάχη των πάγκων, μόνο που αυτή τη φορά αυτό φαίνεται και στον πίνακα του σκορ… Και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς οι «πράσινοι» κερδίζουν με 3-0 τον Ολυμπιακό μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης… Αν μάλιστα δεν ήταν και εκείνο το ποτήρι που βρήκε στο μάτι τον «Ολλανδό», όλα θα ήταν καλύτερα… Αυτό βέβαια δεν μετρίασε καθόλου την χαρά του για την μεγάλη νίκη.

26 Απριλίου 2014

Τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ… Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στους τίτλους μετά από τέσσερα χρόνια και δεν την αφήνει να πάει χαμένη. Εξαιρετικά στημένοι οι «πράσινοι» και με έναν Μπεργκ κυριολεκτικά on fire κερδίζουν με 4-1 τον «δικέφαλο», με τον Γιάννη Αναστασίου να πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας λόγω της καταιγιστικής εμφάνισης που έκανε το «τριφύλλι».

30 Ιουλίου 2014


Το πρώτο του επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι ως προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο. Οι «πράσινοι» αν και μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, μένουν στο 0-0 όμως το μικρό αυτό προβάδισμα δεν στέκεται ικανό να τους δώσει την πρόκριση στα play off του Champions League.

10 Νοεμβρίου 2014


Αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε σε κάποιο αγωνιστικό γεγονός… Απλά όταν ένας παίκτης που πλέον ανήκει στην Νιούκαστλ, όπως είναι ο Μεχντί Αμπέντ, σε παίρνει τηλέφωνο για να σε ευχαριστήσει για το πώς τον «έπλασες» ποδοσφαιρικά και για το πόσο τον βοήθησες, αρκεί…

Ο Γιάννης που έφερε την προκοπή! (pics)



2 Φεβρουαρίου 2015

Η κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς, της πρώτης του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έφεραν και την ατομική επιβράβευση, καθώς ψηφίζεται ως ο καλύτερος Έλληνας προπονητής της σεζόν 2013-14, από τον ΠΣΑΠ. Ακόμη και τότε όμως, έδειξε πόσο αλτρουιστής είναι ευχαριστώντας τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου και όσους με ψήφισαν που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Είχαμε πολλές δυσκολίες πέρυσι στο ξεκίνημα, αλλά και μια αρχή και φιλοσοφία: ότι θα πετύχουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Αυτό το βραβείο το θεωρώ μεγάλη τιμή».

Ο Γιάννης που έφερε την προκοπή! (pics)

22 Φεβρουαρίου 2015

Για ακόμη ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αναστασίου είναι καλύτερα διαβασμένος και ο Παναθηναϊκός παίρνει τη νίκη με 1-0. Ωστόσο δεν είναι μόνο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας που του έδωσε πόντους στην συνείδηση όλων, αλλά η άμεση καταδίκη των επεισοδίων που έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα και προς το τέλος του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News