Άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το καλοκαίρι ο Σλότερ

Άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το καλοκαίρι ο Σλότερ

Η ιστοσελίδα wku.rivals.com συνάντησε τον Έι Τζέι Σλότερ στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Έι Τζέι Σλότερ μίλησε στην ιστοσελίδα wku.rivals.com, η οποία ασχολείται με θέματα του κολλεγίου στο οποίο αγωνίστηκε ο Αμερικανός γκαρντ του “τριφυλλιού”, το Ουέστερν Κεντάκι, η οποία τον συνάντησε στο Τελ Αβίβ, στο περιθώριο της αναμέτρησης της περασμένης εβδομάδας με τη Μακάμπι.

Ο 27χρονος παίκτης, ερωτηθείς αρχικά για την παρουσία κόντρα στην “ομάδα του λαού”, ανέφερε πως γνώριζε πολύ καλά πως μετά την εξαιρετική παρουσία του, στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αθήνα, όλα τα σχέδια της ομάδας του Γκάι Γκούντες θα ήταν προσαρμοσμένα πάνω του: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ήξερα πως θα ήταν έτσι από το πρώτο παιχνίδι. Είχα ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι τους και ήξερα ότι θα έπαιζαν σκληρή άμυνα πάνω μου. Έκαναν παγίδες στο πικ εν ρολ, κάτι που ήταν δύσκολο για μένα και τα σουτ μου δεν ήταν αρκετά καλά».

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα στη “Νόκια Αρίνα”, η οποία είναι κάτι το τελείως διαφορετικό, από εκείνη που επικρατεί στο κολλεγιακό πρωτάθλημα, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού απάντησε: «Έτσι είναι τα πράγματα στην Ευρωλίγκα. Συναντάς ατμόσφαιρες όπως εδώ κάθε φορά. Οπότε θα πω, πως αυτός δεν ήταν ένας λόγος που χάσαμε. Ήμασταν έτοιμοι για να παίξουμε, όμως τελικά δεν τα καταφέραμε».

Από κει και πέρα ο Αμερικανός, δήλωσε πως δεν ξεχνάει το κολλέγιο του, και τα όσα έζησε εκεί, αλλά και πως πολλές φορές όταν του το επιτρέπει το πρόγραμμα του, παρακολουθεί από την τηλεόραση παιχνίδια της ομάδας, ενώ βρίσκεται σε επαφή και με τον προπονητή της ομάδας, αλλά και παλιούς του συμπαίκτες.

Τέλος έδειξε ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα παρουσία του, με την φανέλα του “τριφυλλιού” στην Ευρωλίγκα, λέγοντας: «Έχω μια πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα, την πρώτη μου στην Ευρωλίγκα. Θα εξετάσω τις επιλογές μου το καλοκαίρι και θα δούμε».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News