"Σκληρά για το καλύτερο"
Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίξει σκληρά για το καλύτερο, όπως υποστήριξε ο Έι Τζέι Σλότερ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο άσος των «πράσινων» μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης, ωστόσο, τόνισε πως το «τριφύλλι» πρέπει να αφήσει τον αγώνα με τους Καταλανούς στο… παρελθόν.
Αρχικά, ο Αμερικάνος γκαρντ, ανέφερε: «Είμαστε λυπημένοι για την ήττα. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να παίξουμε σκληρά για το καλύτερο».
Ερωτηθείς για το που χάθηκε το παιχνίδι, σχολίασε: «Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο νομίζω. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που δεν επιτρέπει λάθη, θα τα εκμεταλλευθεί και έτσι έγινε».
Τέλος, για την επόμενη… μέρα, απάντησε: «Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λεοντίν Γκούντελβαϊν: Από το ερωτικό μόντελινγκ στις εξέδρες του Παναθηναϊκού (pics)
- Οι όμορφες παρουσίες στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (pics)
- Γιαννακόπουλος: «Το ποτάμι φούσκωσε και θα σας πάρει...» (pic)
- Το ιστορικό «μονάκι» Γιαννακόπουλου vs Αγγελόπουλου - Η ανάρτηση του DPG (pic)
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
