Και ο κλήρος πέφτει στον Ατζαγκούν
Ο Νιγηριανός μέσος όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Ζέκα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην τελική της ευθείας έχει μπει, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο. Ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τους συνεργάτες του, καταστρώνει τα πλάνα του τα οποία θα έχουν ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι με τον ΟΣΦΠ και αυτό κυρίως λόγω τραυματισμών.
Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν λοιπόν, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να πάρει τη θέση του Κάρλος Ζέκα στα χαφ, με τον Σωτήρη Νίνη ν’ακολουθεί με λιγότερες όμως πιθανότητες. Από κει και πέρα, ο Νίκος Καρέλης σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στα πλευρά αναμένεται ν’αντικατασταθεί από τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»
