GNTM spoiler αποχωρηση 8/11: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα

GNTM spoiler αποχωρηση 8/11: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα

GNTM spoiler αποχωρηση 8/11: Τι θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι μόδας. Ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε. Ολες οι εξελίξεις…

Τα κορίτσια στο σπίτι του GNTM 5 ξεκινούν τη μέρα τους με λίγο στενάχωρη διάθεση μετά από όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο με την αποχώρηση της Γιέβα. Εκτός από αυτό, δεν έχει ξεχαστεί ακόμη ούτε η αντιμετώπιση που είχε η Ζωή από τους κριτές και τα σχόλια που της είπαν.

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας όμως αναλαμβάνουν να τους φτιάξουν τη διάθεση μαζί με τον γυμναστή Αλέξανδρο Σίαρς. Ο οποίος προπονεί τα μοντέλα, ενώ μετά από τη γυμναστική, τις περιμένςι μια πολύ νόστιμη επιβράβευση. Στη συνέχεια είναι η σειρά των GNTM news και η Μύρια μαζί με την Γρηγοριάνα αναλαμβάνουν την εκφώνηση. Κεντρικό τους θέμα είναι οι συνήθειες των κοριτσιών του κυπριακού δωματίου.

Δεν αργεί να φτάσει και το γράμμα της ημέρας με το μήνυμα για το σημερινό θέμα της φωτογράφισης. Βέβαια από όσα ακούν τα κορίτσια δεν έχουν πολυκαταλάβει ποιο θα είναι το νέο challenge. Αυτό όμως γίνεται ξεκάθαρο όταν κατεβαίνουν από το βαν της παραγωγής και βλέπουν πως βρίσκονται στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί καλούνται να αναπαραστήσουν, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, πέντε ποδοσφαιρικές φάσεις, σε μόνο πέντε κλικ από τον φωτογράφο Χρήστο Θεολόγη.

Τον πρώτο λόγο σήμερα τον έχει η Γρηγοριάνα που πήρε τη δουλειά στο χθεσινό πλατό και θα μοιράσει τα disadvantage. Λίγο αργότερα κι ενώ η φωτογράφιση είναι σε εξέλιξη μια από τις κοπέλες παραπονιέται πως δεν αντιλήφθηκε πότε ξεκίνησε το δικό της photoshooting οπότε οι κριτές και τα υπόλοιπα κορίτσια αποφασίζουν αν θα της δώσουν την ευκαιρία για μία ακόμη λήψη.

GNTM spoiler αποχωρηση 8/11: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα

Πολλές είναι οι λεπτομέρειες που καλούνται να διαχειριστούν τα μοντέλα του GNTM 5 σήμερα, παράλληλα με την σωστή έκφραση του προσώπου τους. Ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, βοηθούν στη φωτογράφιση με τις συμβουλές τους μέχρι να βρεθεί κάθε φορά η κατάλληλη πόζα. Τα κορίτσια φάνηκε πως πέρασαν πολύ καλά κατά τη διάρκεια του chellenge, αλλά όταν ήρθε η ώρα του πλατό τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Η ένταση του ποδοσφαίρου μεταφέρθηκε και στο πλατό με τους κριτές να διαφωνούν έντονα μεταξύ τους για το αποτέλεσμα κάποιων φωτογραφιών. Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας, διαφωνούν για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν έχει αντίκτυπο στα κορίτσια.

Τα οποία μαθάινουν πως αν και διαφορετικές, όλες οι απόψεις πρέπει να είναι σεβαστές. Η καθημερινότητα στο modelling έχει αυτό το κομμάτι πολύ έντονο. Άραγε ποια θα έχει σήμερα την καλύτερη φωτογραφία και ποια θα την πάρει η μπάλα προς την έξοδο;

GNTM spoiler αποχωρηση 8/11: Ανατροπή – Αποχώρησε το φαβορί της Καγιά

Με το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας φωτογραφήθηκαν τα μοντέλα του GNTM 5 σήμερα. Ακόμη και η Mary Vitinaros ήταν έτοιμη με το ανάλογο στιλ για να δείξει στις κοπέλες όσα θα ακολουθούσαν. Όλες έμειναν άφωνες με το αποτέλεσμα που θα έπρεπε να έχει η εμφάνισή τους μετά από την μεταμόρφωσή τους. Και το concept της φωτογράφισης έγινε ακόμη πιο δύσκολο.

Αφού στη συνέχεια έπρεπε να χωριστούν σε τετράδες μετά από κλήρωση που έγινε. Ενώ τους μοιράστηκαν πάλι με κλήρωσε τέσσερα συναισθήματα. Τα οποία έπρεπε να εκφράσουν στη φωτογράφισή τους. Και η παραγωγή του GNTM 5 έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα δίνοντας τους να κρατούν κι από ένα prop το οποίο ήταν ένα σύγχρονο αντικείμενο.

Μαζί με τα βαριά βασιλικά ρούχα, τις τεράστιες περούκες και τα αξεσουάρ αυτό τις δυσκόλεψε περισσότερο. Το αποτέλεσμα της κάθε φωτογραφίας τελικά για μερικές ήταν άθλος. Ο φακός της έμπειρης φωτογράφου Όλγας Τζήμου πιάνει τις καλές στιγμές των μοντέλων, παρόλο που οι περισσότερες φαίνονται να δυσκολεύονται πολύ.

Η Βικτώρια δυσκολεύτηκε τόσο πολύ σε αυτή τη φωτογράφιση που στο τέλος δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα:

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, όταν πήρα έτσι χαρούμενη το μιξεράκι μου και μου φωνάζουν και μου λένε ότι έχω και το μπωλ! Εκεί τα έχασα!». είπε το μοντέλο στην κάμερα λίγο μετά. Και δικαιολόγησε έτσι την δυσκολία της και την ταραχή της.

Στην κριτική που έκαναν στο πλατό οι κριτές καταρράκωσαν τη Ζωή με τα σχόλιά τους. Ειδικά ο Τάσος Σοφρωνίου όταν της είπε: «Ζωή μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά θα τα ακούσεις. Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα». Τότε η κοπέλα δεν άντεξε κι έφυγε από το πλατό φανερά στεναχωρημένη. Για να επιστρέψει μετά από λίγο όταν οι κριτές την αναζήτησαν μήπως έχει πάθει κάτι.

Η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Γιέβα, παρά την υποστήριξη που είχε από τους κριτές μέχρι τώρα. Δεν είχε τελικά την εξέλιξη που περίμεναν μέσα στο GNTM 5. Της είχαν δώσει αρκετές φορές την ευκαιρία αλλά δεν την αξιοποίησε σωστά. Η Γιέβα μετά από την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά λιποθύμησε κι αμέσως της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

GNTM 5: Η Γρηγοριάνα «ξεσκεπάζει» τις προθέσεις της Μικαέλας

Η Μικαέλα ήταν άνετη με το disadvantage που της έδωσαν η Κότυ μαζί με τη Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 5. Κι αυτό φάνηκε να προβληματίζει την Γρηγοριάνα.

Το μοντέλο δεν πιστεύει πως κατά βάθος δεν την ένοιαξε καθόλου, αλλά πως προσποιείται. Το ίδιο πιστεύει ότι κάνει και μέσα στο σπίτι που είναι προστατευτική με όλα τα κορίτσια. Και με αφορμή αυτή την αντίδραση της Μικαέλας, η Γρηγοριάνα άρχισε το θάψιμο.

Έτσι είπε στην κάμερα του Star ότι: «Πιστεύω ότι έχει ενοχλήσει την Μικαέλα ότι πήρε το disadvantage γιατί ξυπνά το πρωί και τα έχει καλά με όλες, επειδή είναι η μαμά στο σπίτι. Άσχετα που μας λέει ότι θέλει να είναι η μαμά και μετά ότι δεν θέλω να είμαι η μαμά σας, αλλά φίλη σας. Πιστεύω ότι μας προσεγγίζει για να μαθαίνει πως λειτουργούμε και να μας αποδυναμώνει», σχετικά με τις προθέσεις της Μικαέλας και όσα τους λέει μέσα στο σπίτι. Όσο οι κοπέλες γνωρίζονται καλύτερα αυτά τα φαινόμενα θα γίνουν πιο συνηθισμένα. Γιατί όλες θα προσπαθούν να δράσουν στρατηγικά.

Και συνέχισε η Γρηγοριάνα σχετικά με τη Μικαέλα: «Δηλαδή τις προάλλες μου είπε από το πουθενά ότι έχουν χοντρύνει τα πόδια μου. Και στις άλλες κοπέλες έχει κάνει κάποια σχόλια. Προσπαθεί να ρίξει τις υπόλοιπες παίκτριες με διάφορους τρόπους για να φτάσει το παιδί της, όσο πιο μακριά μπορεί» κι αυτό νομίζει η κοπέλα πως είναι ένας τρόπος για να ρίξει την ψυχολογία των υπολοίπων στον διαγωνισμό μόδας του Star.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News