Η μπόχα δεν καθαρίζει με τίποτα!

Η μπόχα δεν καθαρίζει με τίποτα!

Νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ από την Σούπερ Λίγδα υπέρ του ΟΣΦΠ, καθώς αγνόησαν συγκεκριμένο κανονισμό. Κύριε Κοντονή ντρέπεστε καθόλου;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την στιγμή που έχουν γίνει ματς σε χειρότερους αγωνιστικούς χώρους κάτω από αντίξοες συνθήκες, κάτω από σφοδρές βροχοπτώσεις και κάτω από έντονη ομίχλη, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε μετά και από την… τεχνική έκθεση εταιρίας συντήρησης του γηπέδου να αναβάλει τον αγώνα για άλλη ημερομηνία ακόμα και αν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Η μπόχα της Superleague δεν καθαρίζει με τίποτα! Αποφάσισε την επ΄ αόριστον αναβολή του Πανθρακικός – Ολυμπιακός χωρίς να περιμένει το 24ωρο που ορίζει ο κανονισμός, εμφανίζοντας ξαφνικά έγγραφο της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου!

H ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα “Πανθρακικός – Ολυμπιακός” και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».

Κύριε υπουργέ λίγες μέρες στα νέα σας καθήκοντα το πάτε μια χαρά! Ξεφτίλα δίχως τέλος…

Η ερώτηση περί ντροπής είναι ρητορική. Από τη στιγμή που επιτρέπετε τέτοιες αποφάσεις, μην περιμένουμε τίποτα για την εγκληματική οργάνωση, ε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το σχόλιο Βασιλαρά για το Σκάνδαλο

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News