GNTM spoiler αποχωρηση 1/11: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

GNTM spoiler αποχωρηση 1/11: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

GNTM spoiler αποχωρηση 1/11: Ακόμη μία δοκιμασία με πολύ αγωνμία απόψε στο ριάλιτι αποχώρησης. Θα έχουμε ξανά διπλή αποχώρηση;

Ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 5 θα προβληθεί απόψε στις 21:00 μέσω της συχνότητας του Star. Μετά το makeover και την είσοδο των νέων κοριτσιών, τα 17 μοντέλα ετοιμάζονται να κάνουν την πρώτη τους φωτογράφιση.

Πριν τη φωτογράφισή τους όμως ο Χρήστος Μπίρμπας μπαίνει στο σπίτι και τους ανακοινώνει κάτι νέο που «μαγειρεύεται». Συγκεκριμένα, ανακοινώνει πως θα φωνάζουν κάθε εβδομάδα μία νέα κοπέλα σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο και εκείνη θα καλείται να πει τα νέα του σπιτιού. Η πρώτη παίκτρια που θα εγκαινιάσει το «newsroom» του GNTM 5 είναι η Δέσποινα, η οποία με μπόλικ χιούμρ θα μιλήσει για το makeover και την είσοδο των νέων κοριτσιών.

Έπειτα, μέσα στο σπίτι μπαίνει η Έλενα Γαλύφα την οποία είχαμε να δούμε από το bootcamp. Αρχικά μέσα στο σπίτι η Έλενα Γαλύφα θα βοηθήσει τα κορίτσια με μία φωτογράφιση που θα λειτουργήσει ως προθέρμανση. Τα κορίτσια θα ποζάρουν στην τουαλέτα για μία εικόνα στο Instagram, όπως έχουν κάνει πολλές celebrities στο παρελθόν.

Μετά την προθέρμανση σειρά έχει η δοκιμασία με την Έλενα Γαλύφα να ποζάρει μαζί με τη Mary Vitinaros δείχνοντας στα κορίτσια το σημερινό concept. Έπειτα, ο Τάσος Σοφρωνίου εξηγεί στα κορίτσια πως το concept βασίζεται σε μία σκηνή της ταινίας «Τα μάτια της Laura Mars». Για τις ανάγκες της φωτογράφισης τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν σε δυάδες και η μία θα φοράει το top, ενώ η άλλη το από bottom. Έτσι. θα ποζάρουν μαζί και ημίγυμνες σε μία πισίνα.

GNTM spoiler αποχωρηση 1/11: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

Έπειτα, περνάμε στο πλατό όπου η fashion designer, Στεφανία Φραγκίστα, θα εκτελέσει χρέη guest judge. Στο πλατό θα δούμε τους κριτές να αποθεώνουν ορισμένα κορίτσια κάνοντας λόγο για το μήνυμα του body pride και συγκλονιστικές λήψεις. Δε θα λείψουν όμως τα δράματα και οι κόντρες με τη Γιέβα να βάζει τα κλάματα και την Κότυ να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για μία παίκτρια λέγοντας πως ελπίζει να την «καπελώσει» το ζευγάρι της σήμερα και να φύγει γρήγορα. Παρόλα αυτά στο trailer δε μαθαίνουνμε ακόμη με ποια παίκτρια έχει δημιουργηθεί η κόντρα της Κότυ.

Τέλος, η Βίκυ Καγιά ακούγεται να ανακοινώνει στα κορίτσια πως η κριτική επιτροπή συζήτησε πάρα πολύ το αν θα φύγουν δύο ή αν θα φύγει μία παίκτρια αφήνοντας «ανοιχτό» το ενδεχόμενο διπλής αποχώρησης από το σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού!

Γεωργιάννα Ιωακειμίδη: Δώδεκα πράγματα για τη νέα παίκτρια του GNTM 5

Μπορεί το GNTM 5 να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά οι οικειοθελείς αποχωρήσεις έφεραν νέες παίκτριες και η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη είναι μία από αυτές.

Συγκεκριμένα, η Γεωργιάννα είναι μία από τις τέσσερις νέες υποψήφιες του GNTM 5 που ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/10) η Βίκυ Καγιά.

Πρόκειται για τέσσερις παίκτριες που «κόπηκαν» κατά τη διάρκεια του bootcamp, αλλά, μετά τις διαδοχικές οικειοθελείς αποχωρήσεις, ήρθαν για να ανανεώσουν τον διαγωνισμό αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό. Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη είναι μία από τις 4 νέες υποψήφιες οι οποίες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και φαίνονται αποφασισμένες να απολαύσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους, με στόχο την κορυφή του μεγαλύτερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μόδας.

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη κατάφερε να εντυπωσιάσει τη βασική τριάδα των κριτών του GNTM με την οντισιόν παίρνοντας 3 «ναι», ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή δεν της έδωσε το «πράσινο φως», προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση. Έπειτα, περπάτησε στο ID Catwalk καταφέρνοντας να περάσει στη φάση του bootcamp, όπου δυστυχώς «κόπηκε». Ωστόσο, οι οικειοθελείς αποχωρήσεις «άνοιξαν» το δρόμο για την είσοδο νέων κοριτσιών και έτσι, η Γεωργιάνα βρίσκεται πλέον στο παιχνίδι.

Πάμε να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτήν;

Γεωργιάννα Ιωακειμίδη: Δώδεκα πράγματα για τη νέα παίκτρια του GNTM 5

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη έχει καταγωγή από τη Λευκάδα.
Είναι 21 ετών.
Έρχεται στο GNTM 5 για να πάρει το βάπτισμα του πυρός, όσον αφορά το μόντελινγκ.
Οι φίλοι της τη φωνάζουν Gi.
Τα τελευταία τρία χρόνια μένει στην Αθήνα και σπουδάζει φυσικοθεραπεία.

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη μπορεί να μην έχει καμία εμπειρία στο μόντελινγκ, αλλά από τα 11 της χρόνια ασχολείται με τον αθλητισμό.
Ασχολείται με το άλμα εις ύψος και έχει πάρει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.
Το 2016 συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα.

Ο στόχος για τη Γεωργιάννα Ιωακειμίδη είναι διπλός μιας και ονειρεύεται μία μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ αλλά και μία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αυτό που πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει είναι το πείσμα, η ηρεμία και η προσήλωσή της σε στόχους.
Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη είναι ξεροκέφαλη, θέλει να γίνεται πάντα το δικό της ενώ δηλώνει και φουλ κυκλοθυμική.
Το motto της είναι το εξής: «Μια ζωή την έχουμε… Ζήσ’ το».

Χρήστος Μπίρμπας: Η απόφαση να συμμετάσχει στο GNTM 5 και η σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα

ΟΧρήστος Μπίρμπας, ο νέος coach του GNTM, μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star». Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας και την πιθανή σύγκρισή του με τον Γιώργο Καράβα.

Για τη σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα, ο ίδιος δήλωσε:

«Γιατί να τη φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα; Ο κόσμος θα κρίνει και θα συγκρίνει. Ο Γιώργος έκανε το ξεκίνημα σαν coach, το δημιούργησε και το έπλασε πάρα πολύ ωραία. Εγώ είμαι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα»

Για την απόφασή του να συμμετάσχει στο GNTM 5, ο Χρήστος Μπίρμπας ανέφερε τα εξής:

«Ό,τι σου έρχεται στη ζωή δοκίμασέ το, μην το αφήνεις. Αν σου μείνει απωθημένο αργότερα, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Είπα τώρα είμαι 30, τώρα θα το κάνω και βλέπω στην πορεία τι θέλω να ακολουθήσω»

Τέλος, ο νέος coach του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι έρχονται πολύ δυνατές στιγμές στα επόμενα επεισόδια. Ο ίδιος αποκάλυψε πως σε ένα από αυτά ο ίδιος συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

GNTM spoiler αποχωρηση 1/11: Μέγκι Ντρίο: «Αυτό που κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή είναι τσίρκο»

Σήμερα Τρίτη (1/11) η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το GNTM.

Όσον αφορά το bullying που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μέγκι Ντρίο απάντησε:

«Οι κριτές το κάνουν στις διαγωνιζόμενες».

«Λόγω καλού management που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε προβάδισμα. Αλλά όταν κάτι δεν πάει καλά, μετά την άλλη χρονιά είναι κάπου. H Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει για να κάνει από 12, 22%. Αυτό που κάνει είναι τσίρκο», πρόσθεσε αναφερόμενη στο GNTM 5.

«Το GNTM είναι μόνο η Βίκυ Καγιά. Η Έλενα Γαλύφα δεν μου ταιριάζει. Βρεθήκαμε, κοιταχτήκαμε δεν μιλήσαμε. Στο GNTM θα έβαζα την Βίκυ Καγιά και την Βίκυ Κουλιανού», συμπλήρωσε το μοντέλο μιλώντας για το ριάλιτι μοντέλων στο οποίο συμμετείχε και η ίδια παλιότερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News