GNTM spoiler αποχωρηση 24/10: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

GNTM spoiler αποχωρηση 24/10: Οριστικό! Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

GNTM spoiler αποχωρηση 24/10: Επιστροφή στις οθόνες απόψε το ριάλιτι μόδας, το οποίος δείχνει το STAR. Τι θα δούμε σήμερα στο διαγωνισμό;

GNTM spoiler αποχωρηση 24/10: Μετά την αποχώρηση της Έλενας στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10, 16 είναι τα μοντέλα που παραμένουν στο GNTM 5.

Τη Δευτέρα 24/10, οι διαγωνιζόμενες έρχονται αντιμέτωπες με μία δοκιμασία – πρόκληση! Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, να αντιληφθούν το brief και να φέρουν στο πλατό ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών της κριτικής επιτροπής.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί! Ένας παλιός γνώριμος θα «εισβάλει» στο πλατό για να πει στα κορίτσια… «σκίστε!» Ο λόγος για τον πολυαγαπημένο σχεδιαστή μόδας Χριστόφορο Κοτέντο.

GNTM spoiler αποχωρηση 24/10: Τι κρύβει η απόφαση;

Νέο επεισόδιο σήμερα για το GNTM το οποίο επιστρέφει δυναμικά μέσω της συχνότητας του Star με μία φωτογράφηση βγαλμένη από τη… λαϊκή αγορά της γειτονιάς σας.

Αρχικά βλέπουμε τον Χρήστο Μπίρμπα και την Μαίρη Βιτινάρος να επισκέπτονται για άλλη μία μέρα στο σπίτι βάζοντάς τους να κάνουν μία νέα μίνι φωτογράφιση στην οποία φυσικά τους βοηθάνε και τους καθοδηγούν τα έμπειρα μοντέλα.

Το κόνσεπτ της φωτογράφισης θα πρέπει να προϊδεάζει τα διαγωνιζόμενα μοντέλα για το τι θα ακολουθήσει στην δοκιμασία αποχώρησης καθώς καλούνται να φωτογραφηθούν μπροστά από το ψυγείο τους, κυριολεκτικά καταβροχθίζοντας ότι περιέχει αυτό μέσα.

Αυτό διότι λίγο αργότερα τα κορίτσια του διαγωνισμού βρίσκονται σε έναν εξωτερικό χώρο με φόντο μία καρότσα με καρπούζια!

Η φωτογράφιση η οποία θα φέρει και την επόμενη αποχώρηση, λοιπόν, ζητάει από τις διαγωνιζόμενες να παριστάνουν ότι πουλάνε καρπούζια στον δρόμο με μία καρότσα παραμένοντας πάντα κομψές και τραβώντας τα βλέμματα από τους περαστικούς. Από τα λίγα στιγμιότυπα του trailer το κόνσεπτ δείχνει πραγματικά ενδιαφέρον με τις σκηνές με τις ντουντούκες να κλέβουν την παράσταση.

GNTM spoiler αποχωρηση 24/10: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

Το όμορφο κλίμα δυστυχώς όμως φαίνεται να αλλάζει όταν τα κορίτσια βρεθούν στο πλατό για να κριθούν οι φωτογραφίες τους. Με γκεστ κριτή τον Χριστόφορο Κοτέντο τα πράγματα φαίνεται να μη πηγαίνουν τόσο καλά.

Την ώρα που η Βίκυ Καγιά κρατάει τις φωτογραφίες των κοριτσιών στα χέρια βλέπουμε τους κριτές να έχουν σηκωθεί όρθιοι και να σταματάνε τη διαδικασία. «Για μας σημαίνει πάρα πολλά αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Η διαδικασία σταματάει εδώ», ακούγεται να λέει η Βίκυ Καγιά και όλοι περιμένουμε με αγωνία μέχρι τις 9 το βράδυ σήμερα για να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί!

GNTM 5: Η αποχώρηση της Έλενας και το μοντέλο που δεν νιώθει 100% γυναίκα

Τρεις αποχωρήσεις σε δυο επεισόδια ήταν πολλές για το GNTM 5. Την Δευτέρα οικειοθελώς αποχώρησαν δυο κορίτσια, ενώ την Τρίτη η κριτική επιτροπή αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας του Star στην Έλενα.

Είχε προηγηθεί οι αποχωρήσεις της Εβελίνας Πετρουγάκη, η οποία έφυγε για λόγους υγείας και της Έφης Μπάντη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών. Μάλιστα η Μικαέλα έδειξε να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη με την οικειοθελή αποχώρηση της Έφης, με την οποία είχαν αναπτύξει φιλία μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού μόδας. Η διαγωνιζόμενη νιώθει μόνη σε αυτήν την πορεία καθώς πλέον είναι η μοναδική υποψήφια, η οποία είναι σε μεγαλύτερη ηλικία σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια.

«Δύσκολο ήταν το πρώτο ξύπνημα χωρίς την Έφη. Όλη μέρα προσπαθώ να συνέλθω και τώρα πάλι πρέπει να τα σκέφτομαι αυτά. Νιώθω λίγο μόνη, ένα είδος εγκατάλειψης, αλλά δεν φταίει η Έφη για αυτό. Μόνη μου το δημιούργησα αυτό». Όταν έφτασαν στη βίλα η Mary Vitinaros κι ο Χρήστος Μπίρμπας, συνέχισε: «Εντάξει είμαι. Θέλω το χρόνο μου. Μην μου δίνετε σημασία, δεν θέλω να χαλάτε την ενέργειά σας για αυτό. Μια χαρά θα είμαι.

Έχω τύψεις που την πίεσα να μείνει. Ήθελα να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Να μην είμαι η μόνη μεγάλη γυναίκα σε αυτήν την περιπέτεια» είπε συγκινημένη η Μικαέλα.

Τα 17 υποψήφια μοντέλα βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για μια ακόμα φωτογραφική δοκιμασία. Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου αποκάλυψαν στα στις διαγωνιζόμενες ότι guest κριτής θα είναι ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας, Peter Dundas. Τα κορίτσια θα έπρεπε στη νέα δοκιμασία να περπατήσουν σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα 65 μέτρων εμπνευσμένη από τις τέσσερις εποχές, με δημιουργίες του διάσημου fashion designer.

Η Νικόλ που πήρε την καλύτερη φωτογραφία στην περασμένη δοκιμασία είχε το αβαντάζ να περπατήσει πρώτη με τις δημιουργίες του, σαν να ήταν μούσα του Peter Dundas. Μπορεί στην αρχή της δοκιμασίας η Νικόλ να μην είχε κανένα disadvantage, ωστόσο, ο Τάσος Σοφρωνίου της αποκάλυψε ένα… μυστικό που ήξερε μόνο η ίδια!

Αφού τις έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές για την πασαρέλα, μιας και θα έβγαινε πρώτη στο σόου, της αποκάλυψε ότι οι φωτογραφίες που θα έβγαιναν στα backstage θα αξιολογούνταν κανονικά από την κριτική επιτροπή. Ήταν στο χέρι της αν ήθελε να μοιραστεί την πληροφορία αυτή με τις συμπαίκτριές της, ή μόνο για τον εαυτό της. Η Νικόλ αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό με τις συμπαίκτριές της. «Η φωτογράφιση που θα γίνει, τα 30 δευτερόλεπτα που θα μας δοθούν στο backstage είναι η φωτογραφία που θα κριθούμε στο πλατό, οπότε να δώσουμε το 100% του εαυτό μας. Μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας, αλλά θέλω όλες να σκίσουμε… Αυτό ήταν το disadvantage», είπε η Νικόλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News