GNTM spoiler 18/10 αποχωρηση: Ποια παικτρια αποχωρει σημερα;

GNTM spoiler 18/10 αποχωρηση: Ποια παικτρια αποχωρει σημερα

GNTM spoiler 18/10 αποχωρηση: Οι σημερινές εξελίξεις στο ριάλιτι μόδας του STAR.

Οι χθεσινές αποχωρήσεις και όσα θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο.

GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς και… άφησε αιχμές ένα από τα φαβορί

Μία ανακοίνωση που λίγες συμπαίκτριές της περίμεναν έκανε απόψε η Εβελίνα στο GNTM.

Η καλλονή παίκτρια συγκέντρωσε όλες τις παίκτριες του διαγωνισμού μόδας και τις ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ, οπότε αποφάσισα με όλη την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας για να μην έχω άλλα προβλήματα. Έχω κάποια προβληματάκια με τα γόνατά, τα οποία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα κι ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν…» είπε αρχικά.

«Θεώρησα ότι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα. Δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Να κάνετε το ίδιο, να συμπεριφέρεστε καλά και το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανένα» συμπλήρωσε η Εβελίνα, η οποία δήλωσε για το τελευταίο της σχόλιο πως δεν πιστεύει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στο GNTM.

Οι συμπαίκτριές της σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, ενώ κάποιες άλλες «έτριψαν» τα χέρια τους καθώς αποχώρησε ένα από τα φαβορί του GNTM.

GNTM spoiler 18/10 αποχωρηση: Η αποχώρηση της Εβελίνας αιφνιδίασε τα κορίτσια – Κάποιες χάρηκαν

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε με μία οικειοθελή αποχώρηση. Η εντυπωσιακή Εβελίνα μάζεψε τις υπόλοιπες κοπέλες στο σαλόνι της βίλας για να τους ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή της.

Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με τα γόνατά της. Έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί υποφέρει και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φωτογραφίσεις. Τα γόνατά της χρειάζονται ξεκούραση και στο GNTM 5 δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αφού τα ψηλοτάκουνα που χρειάζεται να φορά για τον διαγωνισμό μόδας δεν την βοηθούν καθόλου.

Η Εβελίνα εξήγησε στις συμπαίκτριές της τους λόγους της αποχώρησης: «Σας μάζεψα δεν μπορώ να συνεχίσω, νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ άλλο. Οπότε αποφάσισα να αποχωρήσω για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας και να μην έχω περαιτέρω προβλήματα αργότερα. Έχω κάποια θεματάκια με τα γόνατά μου που χρειάζονται αγάπη, στοργή και ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν γιατί τώρα απλά τα βασανίζω εγώ και αυτά ανταποδίδουν», ενώ στη συνέχεια έπρεπε να τις αποχαιρετήσει. Μάλιστα η Νικόλ με την οποία έκανε πιο στενή παρέα από την πρώτη ημέρα στο GNTM 5.

Δεν έλειψαν όμως και κάποιες από τις κοπέλες που ανακουφίστηκαν με την αποχώρηση της Εβελίνας, καθώς ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού μόδας. Και τώρα που φεύγει νιώθουν να απειλούνται λιγότερο.

GNTM spoiler 18/10 αποχωρηση: Guest κριτής άδειασε διαγωνιζόμενη

Όσο ο διαγωνισμός του GNTM προχωράει, τόσο πιο δύσκολη και απαιτητική θα είναι η συνέχεια, με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει επικίνδυνα για τις παίκτριες.

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star, θα δούμε πολλές και καταιγιστικές εξελίξεις, με έναν guest κριτή να κάνει την εμφάνιση του και να προκαλεί δέος σε κριτές αλλά και παίκτριες.

Ο λόγος για τον διάσημο Fashion designer, Πίτερ Ντούντας που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τεράστιους stars όπως η Μπιγιονσέ, η Μισέλ Ομπάμα και η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο Guest άδειασε διαγωνιζόμενη – Απίστευτη ατάκα

Το άκουσμα και μόνο του ονόματος του σημερινού καλεσμένου, σόκαρε τις διαγωνιζόμενες που κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη σημερινή δύσκολη δοκιμασία.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτριες θα βρεθούν αρχικά σε μια ανατρεπτική πασαρέλα που χωρίζεται στις τέσσερις εποχές του χρόνου και θα πρέπει να περπατήσουν ως μοντέλα σε ένα από τα καλύτερα shows παγκοσμίως.

Παράλληλα, τα κορίτσια θα κάνουν και μια backstage φωτογράφηση, που όμως δεν θα υπολείπεται σε καμία περίπτωση της πρώτης δοκιμασίας.

Φυσικά, όπως είναι λογικό ενώ μια απίστευτη ατάκα ενός guest έκπληξη θα φέρει σε δύσκολη θέση μια διαγωνιζόμενη λέγοντας πως η φωτογραφία της είναι καλύτερη από την πασαρέλα που κάνει!

GNTM spoiler 18/10 αποχωρηση: Ποια παικτρια αποχωρει σημερα;

Από όλα τα παραπάνω, θα προκύψει ακόμη μία αποχώρηση. Ποια είναι ο πιο αδύναμο κρίκος; Η απάντηση θα δοθεί στο σημερινό επεισόδιο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News