GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Νέο επεισόδιο σήμερα στο ριάλιτι μόδας του ΣΤΑΡ. Η νέα δοκιμασία, με εντάσεις. Ποια αποχωρεί;

Χθες είδαμε αποχώρηση από το πλατό. Τι θα συμβεί όμως σήμερα;

GNTM: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε – Δεν το πίστευε η Καγιά

Γεγονός είναι η πρώτη αποχώρηση από το φετινό GNTM, αφού το βράδυ της Δευτέρας οι κριτές κλήθηκαν να αποφασίσουν για την καλύτερη φωτογραφία, καθώς και για αυτή που θα αποχαιρετίσει τόσο πρόωρα τον διαγωνισμό.

Η Αλεξία Τράικο, η Μικαέλα και η Μαρίτα ήταν στις τρεις πρώτες καλύτερες φωτογραφίες. Αυτή που πήρε την πρώτη καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας ήταν η Αλεξία Τράικο.

Οι τρεις παίκτριες που έμειναν στο τέλος ήταν η Αλεξία, η Κύπρια Μύρια και η Κατερίνα που είναι μητέρα δύο παιδιών.

Δυστυχώς αυτή που αποχώρησε ήταν η Κατερίνα, που η Βίκυ Καγιά την πίστευε από τις οντισιόν καθώς είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με την απόδοσή της.

GNTM: Η οικειοθελής αποχώρηση που δεν θα δούμε ποτέ στην τηλεόραση

Χθες Δευτέρα, είδαμε το πρώτο επεισόδιο του GNTM, το οποίο περιελάμβανε πλάνα από την συγκατοίκηση των μοντέλων στο σπίτι, αλλά και την πρώτη αποχώρηση έπειτα από μία απαιτητική δοκιμασία.

Οι καλλονές κλήθηκαν να ανέβουν στην ταράτσα σε από τα πιο ψηλά κτίρια της Αθήνας, ώστε να φωτογραφηθούν επάνω σε μία αιώρα. Την πιο αδύναμη φωτογραφία την είχε η Κατερίνα, η οποία αποχαιρέτισε τις φίλες της και επέστρεψε στα παιδιά της.

Ωστόσο, μία ακόμη αποχώρηση είχε προηγηθεί την οποία οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ! Η Άννα Βενετσανάκη αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM και τη θέση της πήρε η πρώτη επιλαχούσα, Νάγια Κοντοστεργίου.

Η 47χρονη, που είχε συγκινήσει τους κριτές στις οντισιόν και είχε πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση, αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι.

Αν και στο επίσημο account του GNTM υπάρχει ακόμη η φωτογραφία της και το βιογραφικό της ως παίκτρια που μπαίνει στο σπίτι, η Άννα αποτελεί παρελθόν για το παιχνίδι.

GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Τι θα δούμε σήμερα

Αρχικά, στο σημερινό επεισόδιο, τα κορίτσια θα γνωρίσουν έναν ειδικό, τον Δημήτρη Πέππα, με τον οποίο θα δουλέψουν το κομμάτι της διατροφής τους, προκειμένου να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια, θα μπει στο πλάνο ο Αλέξανδρος, ο οποίος και θα είναι ο προσωπικός τους γυμναστής, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε.

Ακόμη, οι παίκτριες θα καταφέρουν να ξεφύγουν λίγο από τα του διαγωνισμού και θα τις δούμε να παίζουν μπόουλινγκ, κάτι που αναμένεται να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους.

Όλα αυτά όμως, τα χαμόγελα και οι χαλαρές στιγμές, θα τελειώσουν πρόωρα, καθώς άπαντες θα πρέπει να συγκεντρωθούν στη νέα δοκιμασία, καθώς θα κληθούν να υποδυθούν Αμερικανίδες γκαρσόνες, ποζάροντας για τη παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Μια παίκτρια όμως θα βρίσκεται στη δύσκολη θέση να έχει μόλις ένα λεπτό στη διάθεση της για την φωτογράφιση κάτι που θα προκαλέσει όπως είναι λογικό, πολλές δυσκολίες και εμπόδια.

Φυσικά αυτό, θα φέρει και μεγάλες κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες με αποτέλεσμα, ορισμένες να βάλουν τα κλάματα, με μια εξ αυτών να κατηγορεί συμπαίκτρια της πως δεν ξέρεις ποτέ και πως μπορεί να σου την φέρει.

GNTM spoiler αποχωρηση 11/10: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/11 του GNTM 5 είδαμε την πρώτη αποχώρηση. H Μύρια και η Κατερίνα είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες της δοκιμασίας της φωτογράφισης και έτσι η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως το «ταξίδι» τελειώνει για την Κατερίνα.

Απόψε, Τρίτη 11/10, πάμε μερικές δεκαετίες πίσω και υποδεχόμαστε τα 20 μοντέλα ως άλλα pin up girls! Vintage αμάξια, ζεστές πίτσες και ένας εξαιρετικός παρτενέρ… ανεβάζουν τη θερμοκρασία!

Ποιο κορίτσι θα ξεχωρίσει σήμερα; Ποια θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία και ποια θα αποχωρήσει;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News