Για αυτούς τους λόγους στηρίζει τον Αναστασίου

Για αυτούς τους λόγους στηρίζει τον Αναστασίου

Για αυτούς τους λόγους στηρίζει τον Αναστασίου


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός… κατάφερε-διότι περί κατορθώματος πρόκειται- να αποκλειστεί από την Καμπάλα και να μείνει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, βάζοντας μια μεγάλη οικονομική θηλιά στα ταμεία της ΠΑΕ. 

Αρκετός κόσμος μετά τον αποκλεισμό ζητούσε την παραίτηση του Γιάννη Αναστασίου, κρίνοντας πως η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον Έλληνα τεχνικό.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» με προσωπική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου στηρίζει έμπρακτα τον 42χρονο προπονητή. Εξάλλου από την πρώτη στιγμή, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» έσπευσε δημόσια να κόψει κάθε κουβέντα για το μέλλον του «Ολλανδού».

Οι λόγοι που στηρίζεται ο Αναστασίου είναι οι εξής:

1) Λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπ’ όψιν ο… έντιμος πρότερος βίος. Δηλαδή οι δύο πρώτες χρονιές του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στο «πράσινο στρατόπεδο» στέκονται τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014 και θεωρούν ότι το περυσινό πρωτάθλημα επί της ουσίας «κλάπηκε» και δεν φέρει καμία ευθύνη ο προπονητής.

2) Υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Αναστασίου και μεγάλη πίστη πως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του κατά την διάρκεια της σεζόν και θα τα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

3 )Δεν πιστεύουν πως η έλευση ενός νέου προπονητή θα κάνει καλό στην ομάδα αυτή την στιγμή και θα αλλάξει με ένα… μαγικό ραβδί τις δεδομένες ποδοσφαιρικές αδυναμίες του «τριφυλλιού».

Αν δεν αλλάξει η εικόνα…

Φυσικά η στήριξη από την διοίκηση του Παναθηναϊκού πηγάζει από την πίστη για ανατροπή της κατάστασης. Αν ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν καταφέρει να μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού, να κάνει συνεχόμενες νίκες και να δείξει σοβαρός διεκδικητής του τίτλου, τότε και με δεδομένη την πίεση του κόσμου, δύσκολα ο Αναστασίου θα παραμείνει στον πάγκο του «τριφυλλιού».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News