Τρέχουν για να προλάβουν... "σφήνα" του Ολυμπιακού

Τρέχουν για να προλάβουν... "σφήνα" του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Παναθηναϊκός προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού θα γίνει ένα ραντεβού με τον μάνατζέρ του, Μάριο Κενζ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το συμβόλαιο του 30χρονου αμυντικού τελειώνει σε 3 μήνες και 20 ημέρες από σήμερα…

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έχει κάνει ήδη πρόταση στον Κροάτη αμυντικό, αλλά θέλει να προλάβει τυχόν ενδιαφερόμενους όχι μόνο από το… εξωτερικό (Μπορντό), αλλά και από το εσωτερικό. Δηλαδή τον Ολυμπιακό!

Οι “πράσινοι” σε πρώτη φάση έχουν προτείνει στον “Σίφο” διετές συμβόλαιο, το οποίο αγγίζει τις 200.000 ευρώ, με τον 30χρονο στόπερ να ψάχνει κάτι καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα προσεγγίσει εκ νέου τον ποδοσφαιριστή, αφού δεν θέλει να χάσει ένα σημαντικό γρανάζι της άμυνας του…

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός ο προβληματισμός, καθώς οι “πράσινοι” δεν θέλουν να ξαναζήσουν ένα νέο στόρι… Αντώνη Νικοπολίδη! Δηλαδή να χάσουν ένα βασικό στέλεχος, το οποίο θα πάει στον κύριο αντίπαλο τους και θα του δώσει λύση σ’ ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει τη φετινή σεζόν. Στο κέντρο της άμυνας του…

Τουλάχιστον αυτό που γνωρίζουν οι “πράσινοι” είναι ότι ο Ολυμπιακός σαρώνει την αγορά για την απόκτηση τουλάχιστον δύο κεντρικών αμυντικών για τη νέα σεζόν και είναι λογικό ο Κροάτης που είναι από τους κορυφαίους του φετινού Πρωταθλήματος, βασικό στέλεχος της Εθνικής Κροατίας και… ελεύθερος, να είναι μεταξύ των παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν τη μία από τις δύο θέσεις.

Στον Παναθηναϊκό πέρα από μια μάχη γοήτρου, που έχουμε αρκετά χρόνια να τη ζήσουμε σε μεταγραφικό επίπεδο, θέλουν να διατηρήσουν όλα τα κομμάτια του φετινού παζλ της ομάδας και με κατάλληλες κινήσεις να την ενισχύσουν τη νέα σεζόν.

Έτσι η παραμονή του Σίλντενφελντ παραμένει στις προτεραιότητές τους…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News