"Δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία…" (vid)
Η Ευρωλίγκα φιλοξενεί αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον κομβικό του ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου το 2011. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε ευτυχής για την εμπειρία προσθέτοντας πως δεν γνωρίζει αν θα έχει ξανά την ευκαιρία να παίξει σε Final Four.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
«Ήμουν 31 τότε και είχα κατακτήσει μια ακόμη Ευρωλίγκα. Τώρα είμαι 35 και δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία να πάω σε ένα Final Four. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας που μου έδωσε αυτή την εμπειρία», ανέφερε.
Όσο για τον αγώνα στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μακάμπι, είπε: «Όταν παίζεις σε έναν τελικό, ξέρεις ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι κλειστά. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, να έχεις καθαρό μυαλό, όλη η ομάδα να είναι ενωμένη και να ακούς τις οδηγίες του προπονητή. Εμείς ήμασταν προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι. Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες είχαν πολλή εμπειρία και διαχειριστήκαμε πολύ καλά τα δύο τελευταία λεπτά».
Δείτε το video:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γιαννακόπουλος θα ρίξει άλλη "βόμβα" πριν από τις μεταγραφές»
- Πλησίασε σε εντυπωσιακό «deal» ο Αλαφούζος - Γιατί χάλασε
- Επίσημο: «Ηχηρό»... κόψιμο - Η 12άδα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα και το κανάλι
- Γκούμας: «Ο Λαφόν δεν είναι καλύτερος, βασικός ο Κότσαρης - Να δουλέψει στα τελειώματα ο Πελίστρι»
