"Εκπληκτικοί οι οπαδοί μας"

"Εκπληκτικοί οι οπαδοί μας"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε την εκπληκτική παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε επίσης στις… ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν πριν από τη μεγάλη νίκη (4-3).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο νεαρός στόπερ του «τριφυλλιού», αγωνίστηκε γι’ ακόμα ένα παιχνίδι στη θέση του δεξιού μπακ, έχοντας επιστρέψει εκεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πριν από δυόμιση εβδομάδες και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει του «δικεφάλου του βορρά». 

Παρά το γεγονός πως νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Σκόνδρας έβαλε μπροστά με 2-1 τους Θεσσαλονικείς, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και με πρωταγωνιστές τους Μπεργκ και Καρέλη γύρισε το ματς για το τελικό 4-3.

«Κοιτάξαμε να κλείσουμε τον ΠΑΟΚ και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Το κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πετύχαμε τα τέσσερα γκολ και αυτά μας χάρισαν τη νίκη» σχολίασε αρχικά στο gazzetta.gr ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, που μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» το ματς δεδομένων των… ειδικών συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί μετά το «αιώνιο» ντέρμπι, την τιμωρία της έδρας και την αφαίρεση των βαθμών που κατακτήθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου κόντρα στους Πειραιώτες:

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι παίζαμε σε άδειο γήπεδο και μας είχαν αφαιρέσει και τους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό. Κοιτάξαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και αυτό που μας είπε ο προπονητής».

Ο κόσμος της ομάδας έδωσε βροντερό «παρών» σε… άδειο γήπεδο, αφού είχε προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο οποίο παραβρέθηκαν περίπου 4.000 οπαδοί! Παρέμειναν για ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» τραγουδώντας, στηρίζοντας το «τριφύλλι» και πανηγυρίζοντας τα γκολ των παικτών, παρακολουθώντας τις προσπάθειές τους από οθόνη που είχε στηθεί έξω από το γήπεδο.

Ο «Τριάντα», θέλησε να τους ευχαριστήσει μέσω του gazzeta, λέγοντας:

«Αισθανόμουν άσχημα που δεν ήταν κοντά μας ο κόσμος και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Ήταν εκπληκτικοί γι’ ακόμα μια φορά οι οπαδοί και πραγματικά με τη φωνή τους, μας έκαναν να αισθανθούμε ότι ήταν δίπλα μας και ότι δεν ήμασταν μόνοι… ».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News