Αλλάζει ρότα η Γκενκ

Αλλάζει ρότα η Γκενκ

Αλλάζει ρότα η Γκενκ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Ο βελγικός Τύπος επέμενε ότι η Γκενκ περίμενε την Παρασκευή (28/8) για να καταθέσει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά των δικαιωμάτων του Νίκου Καρέλη, ευελπιστώντας σε αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα, ώστε να συναντήσει πιο ευνοϊκούς όρους διαπραγμάτευσης. 

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε, η ημερομηνία άλλαξε, αλλά το ενδιαφέρον της Γκενκ φέρεται να στρέφεται σε άλλον ποδοσφαιριστή για την επίθεση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βέλγιο, τις τελευταίες ώρες η Γκενκ ασχολείται με τον 23χρονο Αμερικανό στράικερ, Γκυασί Ζάρντες.

Ο Ζάρντες αγωνίζεται στο MLS και ανήκει στους Los Angeles Galaxy, έχοντας συμπαίκτες τους Στίβεν Τζέραρντ, Ρόμπι Κιν και Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Ο Ζάρντες, που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αρέσει στους ιθύνοντες της Γκενκ και φαίνεται πως προκρίνεται ως πιο προσιτή περίπτωση από τον Καρέλη! Οπότε, προσωρινά ίσως δοθεί παράταση στην υπόθεση!

Κάτι λογικό όταν πρόκειται για έναν παίκτη που είναι πιο οικονομικός από τον Έλληνα στράικερ, καθώς επίσης και δύο “σκάλες” πάνω του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News