"Κράξιμο" μέχρι το Ισραήλ!
Πέρα απ’ τα σύνορα της χώρας έχει ξεφύγει ο αγώνας που κάνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκου κατά της ποδοσφαιρικής μαφίας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μετά την Αυστρία, οπού οι φίλοι της Ραπίντ Βιέννης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον κόσμο του Παναθηναϊκού και αντίστασης στις πρακτικές των δυναστών του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχαμε νέο… κρούσμα διεθνούς… κραξίματος.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ισραηλινής, Μακάμπι Χάιφα, ανάρτησαν πανό κατά του μεγαλομετόχου του οσφπ, εκφράζοντας ανοικτά τη στήριξη τους στο «τριφύλλι» και τον αγώνα του κόσμου.
Την ίδια ώρα φυσικά, συνεχίζεται και ο εν Ελλάδι αγώνας των οπαδών του Παναθηναϊκού σε κάθε γωνιά της χώρας, με πανό σε συνδέσμους και γκράφιτι στους τοίχους!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί" - Οι δηλώσεις μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
- Συναγερμός στη Βαλένθια πριν τον Παναθηναϊκό: Χτύπησε στο πρόσωπο ο Κι
- ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Τα γκολ και τα highlights
- Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο: Τι ισχύει με Παναθηναϊκό, Cosmote TV και Nova
- Η πρόβλεψη του Μπλαζεβίτσιους για τον νικητή του Game 5 στο Βαλένθια-Παναθηναϊκός
