Θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό ο Εσπάρθα

Θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό ο Εσπάρθα

Τη θητεία του στον Παναθηναϊκό θυμήθηκε ο Χοκίν Εσπάρθα μιλώντας στη Marca!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ισπανός πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» που αγωνίζεται σήμερα στη Βέροια μίλησε για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου φέτος και για το ποια ομάδα από τις δυο μεγάλες της Ισπανίας προτιμούν οι Έλληνες περισσότερο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην Ελλάδα οι άνθρωποι ζουν για το ποδόσφαιρο και το αισθάνθηκα όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί πάνε στο γήπεδο για να δώσουν παράσταση. Ένας παίκτης αποκτά κίνητρο όταν βλέπει ένα γεμάτο γήπεδο με πανό και καπνογόνα, μια ατμόσφαιρα που δεν τη ζει κανείς στην Ισπανία», είπε αρχικά.

Ο Εσπάρθα αναφέρθηκε και στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου φέτος: «Αυτή τη σεζόν έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα βίας, με συνέπεια να ανασταλεί το Πρωτάθλημα. Όπως στην Ισπανία έτσι και εδώ όταν συμβαίνει κάτι ακραίο, λαμβάνονται μέτρα. Σε ότι αφορά τις πληρωμές μας, τα πράγματα είναι καλύτερα για εμένα, όμως υπάρχουν παίκτες που δεν πληρώνονται στην ώρα τους».

Για τις οπαδικές προτιμήσεις των Ελλήνων στο ισπανικό Πρωτάθλημα, ο Εσπάρθα αποκάλυψε: «Στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι οπαδοί της Ρεάλ από ότι της Μπάρτσα. Είναι μια χώρα πολύ ποδοσφαιρική και πολλοί υποστηρίζουν τη Ρεάλ, ενώ κάποιοι λένε πως βαριούνται το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα επειδή η Ρεάλ παίζει πιο άμεσο ποδόσφαιρο και αυτό αρέσει περισσότερο στους Έλληνες».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News