Καλεί Λαγό ο Μαρκαριάν
Η αλήθεια είναι πως μετά από το παιχνίδι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, που τραυματίστηκαν και ο Μανιάτης και ο Μάνταλος, “ανοίγουν” θέσεις στα χαφ της Εθνικής ομάδας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με τον Μαρκαριάν να έχει στραμμένο παντού το βλέμμα του, για να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την Εθνική.
Με σημερινό ρεπορτάζ της Live Sport να αποκαλύπτει ότι ο Τάσος Λαγός βρίσκεται στη λίστα του 71χρονου προπονητή, για να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο 23χρονος άσος του Παναθηναϊκού κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος και δικαίως αξίζει να βρεθεί στην Εθνική… Αν, τελικά, τον καλέσει αυτή τη φορά ο Μαρκαριάν!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»
