Προλαβαίνει και τώρα μεταγραφή… για Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει αργήσει χαρακτηριστικά στις μεταγραφές και τώρα οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν βρήκε τους παίκτες που έψαχνε και τώρα το Τριφύλλι καλείται να επιταχύνει με σκοπό να προλάβει να κλείσει κάποια μεταγραφή πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η κλεψύδρα αδειάζει και μένουν μόνο 16 μέρες για τον πρώτο αγώνα με την Σλάβια Πράγας. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε δύο θέσεις. Αυτές είναι το 10 και το 9.

Η ομάδα φωνάζει ότι έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα και σίγουρα θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα αν πάει χωρίς καμία προσθήκη στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η ρεβάνς με τους Τσέχους είναι στις 11/8 πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιοβάνοβιτς θα έχει 20-25 μέρες για να βάλει στην εξίσωση κάποιον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί άμεσα και να τον έχει έτοιμο για το παιχνίδι στην Λεωφόρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr