Ο Δώνης για το διπλό
Ο Χρήστος Δώνης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός μπήκε όπως έπρεπε στο ματς με τον Εργοτέλη, για αυτό και «καθάρισε» νωρίς τη νίκη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μετά από αρκετό καιρό, ο Δώνης ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, στη νίκη 2-0 επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο νεαρός αμυντικός μέσος υποστήριξε πως οι «πράσινοι» έπαιξαν δυνατά από την αρχή για αυτό και δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν των Κρητικών.
«Μπήκαμε στο ματς όπως έπρεπε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Το κάναμε με τα δύο γκολ που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ήταν ένας αγώνας διαχείρισης στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι τα πήγαμε μια χαρά. Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται την ώρα που είναι στον αγωνιστικό χώρο μόνο το παιχνίδι. Ήμασταν καλοί, δεν δώσαμε χώρο και ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει και να κάνει φάσεις, έτσι πήραμε το διπλό. Όταν βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μπαίνεις έτοιμος για να κερδίσεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εμείς κάνουμε αυτό στα τελευταία παιχνίδια και βλέπουμε έναν καλό Παναθηναϊκό», είπε ο Χρήστος Δώνης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»
