Μάχη για Ατζαγκούν!
Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Εργοτέλη (2-0) στο Παγκρήτιο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Νιγηριανός άσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ανέφερε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει ως το τέλος του πρωταθλήματος να δώσουν μεγάλη μάχη και να πάρουν κάθε ματς, έτσι ώστε να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Παίζουμε σαν ομάδα, επιτιθόμαστε και αμυνόμαστε μαζί, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το ματς που δίνουμε κάθε φορά και δεν σκεφτόμασταν το επόμενο. Αν εξακολουθήσουμε να παίζουμε σαν ομάδα θα έχουμε επιτυχίες. Δεν έχει σημασία η ατομική απόδοση αλλά η ομάδα. Το δικό μου ήταν ένα ωραίο γκολ, δεν μπορώ να το περιγράψω. Πρέπει να συνεχίσουμε την πίεση και να το πιστεύουμε σαν ομάδα πως μπορούμε να φτάσουμε στον τίτλο μέχρι τέλους», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
