Μαρία Αντωνά: «Δεν έβγαλα κακία, στενοχωρήθηκα για τον Άρη μου» - Διαφωνεί η Παναγιώταρου! (vids)

Μαρία Αντωνά: «Δεν έβγαλα κακία, στενοχωρήθηκα για τον Άρη μου» - Διαφωνεί η Παναγιώταρου! (vids)

Τη δική της εξήγηση για το «παγωμένο» βλέμμα την ώρα που άκουσε το όνομα του φετινού νικητή του Survivor έδωσε η Μαρία Αντωνά. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία συμμετέχει η Μαρία Αντωνά η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την κούπα που είχε μαζί της.

«Έφερα την κούπα, Μπέττυ μου», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, πίνοντας τον καφέ της στην κούπα που της έφερε ο Άρης Σοϊλέδης από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρία Αντωνά στη συνέχεια μίλησε για τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο».




Όσον αφορά την επική της αντίδραση στο άκουσμα του νικητή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

Σε άλλο σημείο ανέφερε πόσο πολύ στεναχωρήθηκε για όλα όσα ακούστηκαν για τον αγαπημένο της. «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του», είπε η Μαρία Αντωνά.

Το πρωί της Πέμπτης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων σχολίασε την πολυσυζητημένη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή Στάθη Σχίζα.

Όπως ανέφερε η γνωστή Influencer, για το πλάνο που απαθανάτισε τη Μαρία Αντωνά: «Η αλήθεια είναι πως είναι και αυτό από την παραγωγή κάπως ίσως λάθος. Τη στιγμή που βλέπεις τον νικητή ίσως είναι λάθος εκείνη την ώρα. Δηλαδή είναι λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν λίγο πιο extreme από ότι περιμέναμε το όλο βλέμμα».




«Εγώ πιστεύω ότι στη θέση της απλά θα ήμουν απογοητευμένη. Μου έβγαλε κι έναν θυμό, δεν βλέπω απογοήτευση και στενοχώρια» πρόσθεσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη παρέα, η οποία πήγε για ποτό μετά το τέλος του τελικού.




protothema.gr-newsbomb.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr