Πέγκυ Ζήνα: «Ο Light είναι τράπερ, όχι τραγουδιστής - Μην τα μπερδεύουμε» (vid)
Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα δήλωσε πριν μερικές ημέρες ο τράπερ για εκείνη.
Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται», μιλώντας για τη μουσική, την κόρη της αλλά και τον Light.
Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν επιθυμεί η κόρη της να γίνει τραγουδίστρια, αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση, πως η μικρή ακούει κάποια τραγούδια με στοιχεία της τραπ μουσικής.
Όταν ερωτήθηκε για τα σχόλια που είχε κάνει ο Light για εκείνη τις προηγούμενες ημέρες, η Πέγκυ Ζήνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πριν την ερώτηση πως ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, «για να μην τα μπερδεύουμε», όπως τόνισε.
«Ευχαριστούμε για την επιλογή, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Μαντόνα σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Ευχαριστούμε πολύ, πολύ. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή. Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το είδος, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτή η μουσική, αυτό το είδος και δεν είμαι αρνητική σε οτιδήποτε είναι της μόδας», είπε η τραγουδίστρια.
Δείτε το βίντεο
protothema.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Βόμβα» Αταμάν για Χολμς - Οι δηλώσεις και η αποκάλυψη πριν τη Ντουμπάι BC
- Με 12 παίκτες ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ντουμπάι BC - Απρόοπτο με Καλαϊτζάκη
- Χειρουργείο ο Ντέσερς - Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
- Tο teaser από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Κάτι μεγάλο έρχεται» (vid)
- Παναθηναϊκός: Πότε μίλησε ο Μπενίτεθ με τον Μίγια και τι ισχύει για το καλοκαίρι