Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Καλτσάς
Ο Νίκος Καλτσάς πέτυχε το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο ΑΕ Καλλονής – Βέροια 4-1.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Παρότι ο Νίκος Καλτσάς έχει δέσει το… γάιδαρο του για το καλοκαίρι, αφού έχει, ήδη, υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, εντούτοις εξακολουθεί να σκοράρει κατά βούληση για τη Βέροια.
Ο 25χρονος επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ στην ήττα με 4-1 από την ΑΕ Καλλονής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ στο 16′.
Το γκολ προήλθε από μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του Χογκ, με τον Καλτσά να σουτάρει υποδειγματικά.
Αυτό ήταν το 12ο που σημειώνει στο πρωτάθλημα της Superleague και τον κατατάσσει στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ με ένα λιγότερο πίσω από τους Χερόνιμο Μπαράλες και Κώστα Μήτρογλου.
Δείτε το χθεσινό γκολ του Καλτσά ΕΔΩ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ούτε συμφωνία, ούτε ναυάγιο: Αυτά ισχύουν τώρα με Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν
- Η ατάκα του Λεσόρ για την άφιξη Γιαμπουσέλε στην Αθήνα
- Αλαφούζος: Η ατάκα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ρίξει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός»
- Σκληρή προειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό!
