Έξω ο Πράνιτς, μέσα ο Ζέκα
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κροάτης μέσος, όπως και οι «Σίφο» – Μπούρμπος που είναι τιμωρημένοι. Επιστρέφει ο Ζέκα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έτσι και αύριο απέναντι στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Στο Περιστέρι δεν θα βρεθούν ούτε οι Σίλντενφελντ και Μπούρμπος που είναι τιμωρημένοι, αντίθετα ο Ζέκα επιστρέφει στην αποστολή καθώς εξέτισε την τιμωρία του.
Σε ότι αφορά την προπόνηση των «πράσινων», μετά το ζέσταμα οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έκαναν άσκηση πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι εξής: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέο ταξίδι για τον Χέιζ-Ντέιβις - Πού πήγε αυτήν τη φορά
- «Η ισπανική αστυνομία έχει κινήσει διαδικασίες επιβολής κυρώσεων εναντίον τριών μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού»
- ΦΑΠΑ ΞΑΝΑ! Ήττα σοκ της Βαλένθια πριν το Game 3 με τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα αποτελέσματα θα τα δουν όλοι... άμεσα!
- Παναθηναϊκός: "Στο τραπέζι η πρόωρη διακοπή με τον Τιν Γέντβαϊ"
